Βρήκαν το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου; Βοσκός ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μεγάλο ΜΥΣΤΙΚΟ

Η μαρτυρία, οι έρευνες και η ανακοίνωση της οικογένειας

Μάριος Παπαγεωργίου βοσκός

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, τον οποίο απήγαγαν, δολοφόνησαν και εξαφάνισαν στενοί φίλοι της οικογένειας του, τον Αύγουστο του 2012. 

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... 

Βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια κρυφό από φόβο. Υπέδειξε ένα παράξενο σημείο  ταφής  σε δύσβατη ορεινή περιοχή, στα «Καμένα» της Πελοποννήσου. Εκεί όπου Καναδοί και Έλληνες ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του άτυχου νέου, ψάχνουν μέσα από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για το πτώμα του…

Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει, όταν άκουσε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ", την αναφορά στην περιοχή «Καμένα»  και την έκκληση της τραγικής μάνας του Μάριου, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει.

Στο σημείο όμως που υπέδειξε δεν υπήρχε τίποτα …

Αστυνομικοί που ερεύνησαν την περιοχή το Σάββατο 1η Απριλίου, παρουσία του βοσκού, και δεν βρήκαν κάτι... 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η μορφολογία του εδάφους και τα υπόγεια ύδατα, είχαν διαμορφώσει το σημείο με τέτοιο τρόπο, που έδινε την εικόνα σκάμματος σε διαστάσεις τάφου.

«Κάθε μαρτυρία γι’ αυτήν την πολύκροτη και σοβαρή υπόθεση, πρέπει να ερευνάται, πριν αποκλειστεί», ανέφερε αξιωματικός που συμμετείχε στην έρευνα στην εκπομπή. 

Η μητέρα του Μάριου Βαρβάρα Θεοδωράκη, ευχαρίστησε τον βοσκό που τόλμησε να βγει μπροστά και να μιλήσει γι’αυτό που έβλεπε τόσο καιρό, παρά το γεγονός ότι συγγενείς του, τον απέτρεπαν για να μην μπλέξει.

«Εύχομαι κι άλλοι βοσκοί κι αγρότες της περιοχής των “Καμένων” της Πελοποννήσου να αναφέρουν ό,τι περίεργο έχουν δει και να μην φοβούνται. Εμείς ερευνάμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε  μέχρι να βρεθεί ο Μάριος, ή ότι έχει απομείνει από αυτόν. Θέλω να αναπαυθεί η ψυχή του και να δικαιωθεί. Να του ανάβω ένα κερί και να τον κλαίω από κοντά κι όχι από μακριά», είπε η κα Θεοδωράκη συγκινημένη στην ίδια εκπομπή.

Σύμφωνα πάντως με την ανακοίνωση της οικογένειας και του Καναδού ερευνητή, τον οποίο έχει προσλάβει η κυρία Θεοδωράκη, ώστε να βρεθεί η αλήθεια, οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλα σημεία.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο, η υπόθεση θα δει ξανά το φως της δημοσιότητας, καθώς θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης.

Όλη η ανακοίνωση

Καθώς φτάνει η ημερομηνία για την εκδίκαση της έφεσης, οι έρευνες της οικογένειας για την ανεύρεση του πτώματος του Μάριου συνεχίζονται και σε άλλα σημεία. H έμφαση αυτή τη στιγμή δίνεται στα 4 άτομα που έχουν κατονομαστεί, καθώς έχουν άμεση ή έμμεση γνώση για το πού είναι το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται ο Μάριος. Ο Καναδός ερευνητής, ειδικός στον τομέα των ανθρωποκτονιών και στην ανασύσταση εγκληματικών προφίλ, συνεχίζει μαζί με την ομάδα του την έρευνα με αμείωτους ρυθμούς. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε μαζί του μέσω της εκπομπής ή άμεσα στο μέιλ IBIofficegr@gmail.com ή στο τηλέφωνο 697 555 0729.

Η απαγωγή που σόκαρε

Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2012, από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Δυόμισι μήνες μετά, η ομάδα των οκτώ προσπάθησε να... απαγάγει και τη μητέρα του την οφθαλμίατρο Βαρβάρα Θεοδωράκη, αλλά έπεσαν όλοι στα χέρια των Αρχών. Εννέα μήνες μετά την απαγωγή το σκηνικό ανατράπηκε από την βαθιά και αποκαλυπτική έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τον γενετιστή Γιώργο Φιτσιάλο, εντόπισαν το αίμα του άτυχου νέου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Οι ποινές

Ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου και εξαφάνισε τη σορό του, καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία του κι ας μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα το πτώμα του άτυχου νέου. Στον Πέτρο Μιχαλεάκο επιβλήθηκε ακόμη η ποινή των 23 χρόνων συνολικά, για τα υπόλοιπα αδικήματα που τον βαραίνουν. Αυτά είναι: σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου, το Β΄ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, επέβαλε ομόφωνα ποινή κάθειρξης 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος. Στον Αναστάσιο Μπασαντή, επιβλήθηκε η ποινή των 6 χρόνων με αναστολή, για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης. Ο Αριστείδης Κορέντιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων με αναστολή, για την ένταξη σε συμμορία προς διάπραξη κακουργήματος. Τα αδέλφια Γεράσιμος και Βασίλης Ταμπακάκης καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης 3 και 2 χρόνων αντίστοιχα, που είναι εξαγοράσιμες. Οι τελευταίοι τρεις συμμετείχαν στην απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη. Αθώοι κρίθηκαν η σύζυγος του Κορέντιου, Ευγενία Ταμπακάκη και ο Παναγιώτης Χαϊκάλης, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά σε κανένα κατηγορούμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top