Πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Σκληρή επίθεση στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου -Πρώτη Ανάρτηση 06-04-2017 16:40

Μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα με το όνομα “ταξιαρχία Παύλος Φύσσας”, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Με κείμενο της, η συγκεκριμένη ομάδα εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνει αναλυτική αναφορά στο χτύπημα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οδού Μεσογείων, ενώ απειλεί πως «ήρθαμε και θα ξανάρθουμε».

Σε άλλη αναφορά μέσα στο ίδιο κείμενο, τα μέλη της ομάδας “ταξιαρχία Παύλος Φύσσας” αναφέρουν πως «οφείλουμε να πολεμήσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά οργανωμένα, ενωτικά και αποφασιστικά σε ιδεολογικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο».

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τέσσερις χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, τον οποίο έκλεψαν και έστειλαν στο νοσοκομείο. Για την επίθεση συνελήφθη ένας 42χρονος, ο οποίος ήταν μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Ν.Μιχαλολιάκου στη Βουλή. Για το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως δεν υπάρχει καμία αναφορά στο κείμενο ανάληψης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top