Τα πρώτα λόγια του φοιτητή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό-Τι λέει η μητέρα του στο Star

Νέα προκλητική κίνηση των Χρυσαυγιτών

Έκανε το λάθος να περάσει έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με ένα σακίδιο στην πλάτη λίγες ώρες μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών και βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε στις εικόνες.

Ο 20χρονος φοιτητής Αλέξιος Λάζαρης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά τον άγριό ξυλοδαρμό του από μια ομάδα που, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, το κεφάλι του νεαρού είναι γεμάτο μώλωπες και εκείνος παντού πρησμένος. Όπως εξήγησε ο ίδιος στον Alpha, μιλώντας φυσικά με δυσκολία, τον χτύπησαν στο κεφάλι, στο σβέρκο ενώ έκανε ράμματα στα αυτιά του. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε έπεσε και θύμα κλοπής!

«Με κλωτσιά και μπουνιά στο κεφάλι. Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα» ανέφερε ο νεαρός.

Ο πρώτος άνθρωπος που ειδοποιήθηκε για την άγρια επίθεση στον 20χρονο στη περιοχή των Ελληνορώσων ήταν η μητέρα του.

"Γλίτωσε από θαύμα" είπε η μητέρα του στο Star

Η ίδια περιέγραψε στο Star πώς ο γιος της κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Μαζεύτηκαν και τον χτύπησαν και τον έσυραν… Τον κλώτσαγαν κάτω… Του έδιναν κλωτσιές, γροθιές στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσουν! Γιατί γλίτωσε από θαύμα!»

Μια γυναίκα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό,  η οποία ζήτησε να μην φανεί το πρόσωπό της, είδε τον νεαρό να πέφτει αιμόφυρτος από τα άγρια χτυπήματα.

Συνελήφθη 42χρονος, μετακλητός υπάλληλος στην Βουλή

Η αστυνομία συνέλαβε για την επίθεση έναν 42χρονο ιδιόκτητη καφετέριας που αποτελεί στέκι των μελών της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Ο 42χρονος ο οποίος είναι μετακλητός υπάλληλος στην Βουλή επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους την ώρα που οδηγείτο στα δικαστήρια. 

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

«Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες -τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου και αν προέρχεται».

Ο 42χρονος  ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί την Δευτέρα.  Η αστυνομία αναζητά άλλα 3 άτομα τα οποία, σύμφωνα με τους μάρτυρες, εμπλέκονται στην επίθεση.

Νέα προκλητική κίνηση των Χρυσαυγιτών 

Mετά την άγρια επίθεση τα μέλη της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.Το απόγευμα της Κυριακής επισκέφτηκαν τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο φοιτητής,  για να γεμίσουν το νοσοκομείο με τα φέιγ βολάν του κόμματος τους.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top