Οικογενειακή ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Θεσσαλονίκη - Νεκρός ο γιος, στο νοσοκομείο ο πατέρας

Οι έρευνες της αστυνομίας, το σενάριο της ληστείας και τα ψυχολογικά προβλήματα-Πρώτη ανάρτηση:04-04-2017 19:11

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Εύοσμου στην Θεσσαλονίκη. Λίγες μόλις ημέρες μετά το φριχτό τροχαίο, όπου 4 νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους, μια οικογενειακή τραγωδία αναστατώνει την περιοχή. 

Το πρωί της Τρίτης, 77χρονος πατέρας βγήκε έξω στη γειτονιά και ενημέρωσε του περιοίκους, ότι ο γιος του ετών 52, που διέμενε μαζί του ότι είναι νεκρός. Στο σημείο βρέθηκαν οι αρμόδιες αρχές, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 52χρονου.Ο γιος έφερε τραύματα στο πρόσωπο.  Ο 77χρονος πατέρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.  Μαζί με τον πατέρα και τον γιο μένει και η 48χρονη κόρη.

Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής τις συνθήκες θανάτου του 52χρονου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και κόρη φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα και το ίδιο φαίνεται να ίσχυε για τον άτυχο γιο.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λείπει ένα μικρό πόσο και ένα κινητό. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top