ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ η μαύρη χήρα της Αργολίδας – Ζητά νέα δίκη για τον φονιά του καπετάνιου

Τι είπε ο συνήγορος της στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η υπόθεση της μαύρης χήρας, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγο της Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης έρχεται ξανά στο φως…  

Ο ποινικολόγος και δικηγόρος της κατηγορουμένης, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το φονικό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο κύριος Στεφανάκης ξεκαθάρισε ότι η Δήμητρα Βούλγαρη «ανυπόγραφα είχε ομολογήσει το έγκλημα». «Έχουμε άρνηση υπογραφής. Με ανυπόγραφο κείμενο μια αθώα γυναίκα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη», διευκρίνισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πραγματικός δολοφόνος είναι έξω.

Ο ίδιος αντέδρασε στους χαρακτηρισμούς «μαύρη χήρα» και «γυναίκα αράχνη» που αποδίδουν τα ΜΜΕ στην πελάτισσα του.

Ο κύριος Στεφανάκης έκανε λόγο για «άδικη απόφαση» με πολλά ερωτήματα. 

«Η αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και θα κινητοποιηθούμε, ώστε να την κάνει, να γίνουν αρχικά δηλαδή όλα τα απαραίτητα βήματα όπως άρση απορρήτου, ταυτοποίηση κτλ και σε δεύτερη φάση να πάμε σε δικαστήριο για μια δίκαιη δίκη», συνέχισε ο ίδιος.

Στόχος τους όπως είπε είναι «να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά, δείχνοντας τον ύποπτο».

«Όποιος έχει μάτια και αντίληψη, αν δει την δικογραφία και την σύλληψη της Δήμητρας Βούλγαρη, βγαίνει από τα ρούχα του» τόνισε.

Στο ερώτημα «σε τι ψυχολογία είναι η Δήμητρα Βούλγαρη;», ο κύριος Στεφανάκης απάντησε «η πελάτισσα μου ... σκίζει τα ρούχα της, δεν δηλώνει απλά την αθωότητα της» .

Η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στην δίκη της κλήθηκαν να καταθέσουν περισσότεροι από σαράντα μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από περίστροφο, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού του παιδικού του φίλου στην Κοιλάδα Αργολίδας. Τον Ιούλιο του 2015 η χήρα του ομολόγησε τη δολοφονία του σχεδόν οκτώ μήνες μετά το έγκλημα, αλλά την ανακάλεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top