ΚΛΕΙΣΤΗ η Συγγρού από εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής- Χάος και μικροεντάσεις

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν επιτρέπουν τη διέλευση οχημάτων

Από νωρίς μαζεύτηκαν στη λεωφόρο Συγγρού οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, κλείνοντας την άνοδο της λεωφόρου. Η αριστερή λωρίδα έμεινε ανοιχτή για να μπορούν να διέρχονται τα λεωφορεία της γραμμής.

Από τη συγκέντρωση έχει δημιουργηθεί χάος στον δρόμο, καθώς η Συγγρού, στο ύψος του Intercontinental, παραμένει κλειστή.

Ο λόγος της συγκέντρωσης είναι ότι στο Intercontinental πραγματοποιείται ένα συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, και χορηγοί της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι εργαζόμενοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το κτήριο, οι αστυνομικοί, όμως, δεν τους άφησαν να προσεγγίσουν. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, λοιπόν, έκλεισαν ένα κομμάτι της λεωφόρου. 

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ένα λεωφορείο προσπαθούσε να περάσει δίπλα από το πλήθος, μαζί με ένα εμπορικό φορτηγό. Οι διαδηλωτές δεν τους επέτρεψαν τη διέλευση. Αργότερα, προσέγγισε κι ένα ασθενοφόρο, με αναμμένη σειρήνα. Οι εργαζόμενοι, τελικά, επέτρεψαν τη διέλευση στο λεωφορείο και το ασθενοφόρο, απαγόρευσαν, όμως, στο φορτηγό να προχωρήσει.

Όλος αυτός ο συνωστισμός οχημάτων προκάλεσε μικροεντάσεις, καθώς οι επιβάτες του φορτηγού προσπάθησαν να διαπραγματευτούν τη διέλευσή τους, οι εργαζόμενοι, όμως, ήταν κάθετοι στο ότι δεν περνάει κανένα άλλο όχημα, πέραν των αστικών λεωφορείων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top