Μόνο στο star.gr: Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ φίλης του 19χρονου που σκοτώθηκε στον Εύοσμο

"Αν φορούσαν ζώνη, θα είχαν σωθεί"

Μόνο στο star.gr: Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ φίλης του 19χρο

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, στον Εύοσμο αυτή τη φορά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις 17χρονοι κι ένας 19χρονος.

Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα λεπτό, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος, χωρίς δίπλωμα οδήγησης, με 5 επιβαίνοντες, εξετράπη, για άγνωστο, προς το παρόν, λόγο, χτύπησε σε τσιμεντένιο τοίχο και, στη συνέχεια, σε περίφραξη.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ο πέμπτος επιβάτης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαριστική ήταν η προφητική ανάρτηση του 19χρονου της παρέας, του Παύλου, στο Facebook, λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής του: «πόσταρε» μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να οδηγεί, με τη λεζάντα «αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα».

Το star.gr επικοινώνησε με μια καλή φίλη του Παύλου, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για το περιστατικό που προκαλεί βαθιά θλίψη και χιλιάδες ερωτηματικά.

Η κοπέλα αναφέρει στο star.gr ότι είναι πολύ καλή φίλη με την κοπέλα του Παύλου, με την οποία βλέπονται κάθε μέρα. Μέσω εκείνης γνώρισε τον 19χρονο, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά. 

«Στην κηδεία ήταν όλοι χάλια. Ειδικά η οικογένεια και η κοπέλα του» λέει το κορίτσι. «Ήταν πάρα πολύ άδικο αυτό που έγινε. Κι ο Παύλος, να φανταστείτε, είχε τα λιγότερα τραύματα απ’ όλους».

Οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι συνέβη. «Δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε, χάθηκαν άτομα που αγαπούσαμε. Όλα τ’ άλλα πάνε! Φυσικά και θέλουμε απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά τι να περιμένουμε;» εξομολογείται το κορίτσι.

Μοιράζεται, επιπλέον, και μια πληροφορία που έχει για το 5ο μέλος της παρέας που βρισκόταν στο φονικό αυτοκίνητο και που, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή. «Μάθαμε ότι άνοιξε τα μάτια του. Δεν ξέρουμε, όμως, αν έχει επαφή με το περιβάλλον. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Μόνο αυτό» φανερώνει η φίλη του 19χρονου Παύλου. «Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο, ειδικά για τους γονείς του» συμπληρώνει.

Κλείνοντας, το κορίτσι προσπαθεί να περάσει το δικό του μήνυμα και να φωτίσει λίγο τον δρόμο για τους νέους οδηγούς, τους θερμόαιμους, που αγαπούν την ταχύτητα και, απερίσκεπτα, ενδίδουν σε αυτή. «Προσοχή στον δρόμο!» λέει. «Προσοχή και να φοράτε ζώνη! Αν στο τροχαίο αυτό φορούσαν ζώνη, κάποιοι θα είχαν σωθεί. Ελπίζω το περιστατικό αυτό να γίνει μάθημα».

 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου (entourou@star.gr)

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη (m.andrikaki@star.gr)

 

Διαβάστε επίσης: 

ΠΕΝΘΟΣ μετά το τροχαίο στον Εύοσμο-Αυτός είναι ο 17χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Συγκλονίζει το προφητικό post του 19χρονου που σκοτώθηκε στο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ τροχαίο του Ευόσμου

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΘΡΗΝΟΣ στον Εύοσμο: Κηδεύονται τα άλλα δύο παιδιά του μοιραίου τροχαίου-ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ οι φίλοι τους

ΡΑΓΙΖΟΥΝ κι οι πέτρες! Τι αποκαλύπτουν οι φίλοι του 19χρονου Παύλου για το τροχαίο στον Εύοσμο

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στο θάνατο τους 4 φίλους στον Εύοσμο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top