Στη Θράκη μεταφέρθηκε ο «πόλεμος» Ερντογάν-Γκιουλέν

Οι μουσουλμάνοι της περιοχής θέλουν γρήγορα να ξεκαθαριστεί το ποιός έβαλε τα όπλα στο τζαμί

Ο πόλεμος Ερντογάν-Γκιουλέν μεταφέρθηκε στη Θράκη, την ώρα που οι μουσουλμάνοι της περιοχής θέλουν γρήγορα να ξεκαθαριστεί το ποιός έβαλε τα όπλα στο τζαμί.

Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, όλοι οι κάτοικοι εδώ, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, ιδιαίτερα οι Μουσουλμάνοι θέλουν να τελειώνει αυτή η ιστορία με τα όπλα που βρέθηκαν μέσα στο τζαμί.

Την ώρα που τα ερωτήματα είναι πολλά, πολλές είναι και οι δράσεις που εφαρμόζει η Τουρκία μέσω του τουρκικού προξενείου.

Στην περιοχή έχουν ξεκινήσει ήδη οι εκκαθαρίσεις των υποτιθέμενων Γκιουλενιστών, από τους ανθρώπους που καθοδηγούνται από τους τοποτηρητές και τους ανθρώπους του Ερντογάν στην Τουρκία.

Να σημειώσουμε ότι ο Αχμέτ Μετέ, ο ψευδομουφτής, ο οποίος φέρεται ως μουφτής και η πολιτεία ανέχεται αυτή του την ιδιότητα, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη μάλλον για δικούς του προσωπικούς –και όχι μόνο- λόγους.

Το θέμα με τα όπλα απασχολεί όλους τους κατοίκους που νιώθουν ότι από τη μια πλευρά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία από το ελληνικό κράτος και τις ελληνικές υπηρεσίες.

Από την άλλη μεριά, βλέπουν να αλωνίζπυν οι άνθρωποι του προξενείου με την πολλές φορές κάλυψη και τρων τριών μειονοτικών βουλευτών της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top