Ομόλογα των 10 ευρώ από το Γιουσουρούμ αλλά οι οπαδοί Σώρρα ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στη σωτηρία με τα 600 δις!

Τον στηρίζουν και δηλώνουν στην κάμερα του Star πως καταδικάστηκε άδικα

Τι κι αν ο κύριος Σώρρας είναι καταζητούμενος; Οι οπαδοί του δηλώνουν τυφλή πίστη και αφοσίωση. Όπως θα δείτε στο video, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης όχι απλά κρατούν ζωντανό το όραμα του αυτόκλητου σωτήρα τους αλλά υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι τα 600δις υπάρχουν και θα ξεχρεώσουν τους Έλληνες.

«Ο Αρτέμης Σώρρας ως μηχανισμός κατέθεσε τα 600 δις στην κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία και ιδιοκτήτες και κύριοι δικαιούχοι είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες»:

Αυτά δήλωσε στην κάμερα του Star ο κύριος Βασιλειάδης, ο οποίος είναι το νούμερο 3 στην ιεραρχία της Ελλήνων συνέλευσις. Όπως ακούσατε ο αυτοαποκαλούμενος διευθύνων σύμβουλος υπερασπίζεται με πάθος τον «μηχανισμό», όπως τον αποκαλεί Αρτέμη Σώρρα. Επιμένει μάλιστα ότι ο αρχηγός του καταδικάστηκε άδικα σε 8 χρόνια φυλάκιση αφού έχει εξοφλήσει τα χρέη του μέσω της αμύθητης περιουσίας που διαθέτει.

«Αυτή είναι εντολή πληρωμής του Σώρρα, ως πολίτη και ως θεματοφύλακα της εθνικής περιουσίας».

Μόνο που όπως έχουμε αναδείξει μέσα από τα ρεπορτάζ του Star ο κύριος Σωρρας αγόρασε την περιβόητη εθνική περιουσία από παλιατζίδικo!

«Άμα είναι τόσο έξυπνος και πήρε από το Μοναστηράκι μετοχές με 75 ευρώ και πέρασε κοινοβουλευτικό έλεγχο και λέει η ίδια η Βουλή σου ότι η κάθε μετοχή έχει παθητικό 678 δις ευρώ, αξίζει να γίνει Πλανητάρχης!»

Με τη βοήθεια του Δια λοιπόν, δηλώνουν πως συνεχίζουν απτόητοι το έργο του αποκαλούμενου Πλανητάρχη , μηχανισμού και θεματοφύλακα τους, καταζητούμενου όμως για  την ελληνική δικαιοσύνη.

Μάλιστα τα γραφεία των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις στη Δάφνη λειτουργούν κανονικά και κάνουν εγγραφές:

«Και εγγραφές κάνουμε και εξώδικα κάνουμε και συσπειρωνόμαστε!» τόνισε ο κος Βασιλειάδης.

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν, είμαι τελικός αποδέκτης, μεριδιου ως ελληνας αυτοχθονος Ιθαγενής και θα τους μηνυσω και τους υπάλληλους της εφορίας και τοπυς υπουργους και τους βουλευτές».

Το φαινόμενο Σωρρα φαίνεται πως έχει ποτίσει για τα καλά τη σκέψη των οπαδών του αφού όπως μας είπε o διευθυνων συμβουλων των κεντρικών γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσης, πολλά από τα μέλη έχουν παρατήσει και τις δουλειές τους:

«Παρατήσαμε και τις δουλειές μας για να ασχοληθούμε μ'αυτό γιατιδεν αντέχουμε άλλο το αδικο» δηλώνουν στην κάμερα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top