«Η σύζυγος του Σώρρα μου έφαγε 95.000 ευρώ»-Δεν έγιναν δεκτά τα νέα ασφαλιστικά μέτρα του «εθνικού σωτήρα»

ΓΡΙΦΟΣ αν θα παραδοθεί η όχι η Βάϊα Ρουγκλίου

Με τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας ζητά από το δικαστήριο να απαγορέψει στον κουμπάρο του και πρώην δικηγόρο του, Φώτη Λεπίδα,  να τον αποκαλεί δημοσίως,  απατεώνα.

Το νέο αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής ως τη ημέρα της  εκδίκασής τους, στις 17/05/17,  δεν έγινε δεκτό από τους δικαστές.

«Από ό,τι πληροφορούμαι υπάρχει και το ενδεχόμενο να κατατεθούν ομαδικές αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων από μέλη του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" που νιώθουν ότι θίγονται βάναυσα και προσβάλλονται από τις δηλώσεις του Φώτη Λεπίδα» δήλωσε ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα.

Αυτή η  δικαστική εξέλιξη φαίνεται πως φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση! Ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα μέχρι χθες επιβεβαίωνε την πρόθεση της συζύγου  του Βάιας Ρουγκλίου να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ακόμα και στις 5 Απριλίου, ημέρα εκδίκασης της έφεσής τους. Μετά τη σημερινή απόφαση όμως, φέρεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη.

«Να σας πω κάτι... Με τέτοια δικαιοσύνη; Δε νομίζω ότι με όλα αυτά που βλέπει η γυναίκα ότι εμπιστεύεται ότι θα έχει δίκαιη κρίση» πρόσθσε ο Βασίλης Νουλέζας.

Η απόφαση του δικαστηρίου πυροδότησε νέα κόντρα μεταξύ του συνηγόρου του Αρτμέμη Σώρρα και του Φώτη Λεπίδα.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Η Βαΐα Ρουγκλίου εδώ και μέρες σκεφτόταν να πάψει να είναι φυγόδικος και να παραδοθεί στις αρχές, προσβλέποντας σε μια πιο επιεική μεταχείριση, λόγω του ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. 

«Είναι μάνα των παιδιών είναι αναφαίρετο δικαίωμα και είναι η γυναίκα. Αλλά εγώ κάνω την πιο απλή ερώτηση. Έγινε μια απάτη, έγινε κατ’ εξακολούθηση, έγινε δεύτερη , έγινε Τρίτη. Δεν είχε άποψη; δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν έβαλε υπογραφή ;Με την κυρία Ρουγκλίου έχω υπογράψει εγώ συμβόλαιο που μου έφαγε τα 95.000 Δεν μου τα φαγε το κύριος Σώρρας. Ο κύριος Σώρρας διαχειριζόταν την απάτη», δήλωσε ο Γρηγόρης Δώσης, πρώην συνέταιρος του Αρτέμη Σώρρα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, εντείνονται καθημερινά , καθώς συνολικά μέχρι σήμερα έχουν γίνει 16 κατ' οίκον έρευνες για τη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top