Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά που ζήτησε ο Σώρρας για τον κουμπάρο του-Γρίφος αν θα ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ η γυναίκα του

Τις τελευταίες ημέρες ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο της

Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά που ζήτησε ο Σώρρας

Απερρίφθησαν τα νέα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας κατά του κουμπάρου του, Φώτη Λεπίδα.

Όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr, ο δικηγόρος του «εθνικού μας σωτήρα», Βασίλης Νουλέζας, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε ζητήσει, να απαγορευθεί στον κ. Λεπίδα να αναφέρεται τόσο στον ίδιο τον κ. Σώρρα όσο και στην Ελλήνων Συνέλευσις, με «απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς», όπως είπε ο δικηγόρος του, ενώ στο μέλλον και αν διαπιστωθεί παράβαση των ασφαλιστικών μέτρων, θα απαιτηθεί ακόμη και οικονομική αποζημίωση.

Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο της και συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να παραδοθεί.

Μάλιστα είχε στείλει  γραπτές οδηγίες στον συνήγορό της. Σε αυτές του έδινε σαφείς εντολές πως πρέπει να κινηθεί σε σχέση με την εμφάνιση της στις αρχές, ενώ διαχωρίζε τη θέση της από τον Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπεξαίρεση για την οποία έχει καταδικαστεί. Αυτό που έλεγε πως επιθυμούσε, ήταν να δει τα παιδιά της και κυρίως το πιο μικρό που είναι μόλις οκτώ ετών.

Ωστόσο οι παραπάνω εξελίξεις (η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων), ίσως απομακρύνουν  το ενδεχόμενο να παραδοθεί η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top