ΕΤΟΙΜΗ να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ η σύζυγος του Σώρρα-ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ για τον εντοπισμό του καταζητούμενου «κροίσου»

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα βρίσκεται τις τελευταίες δυο ημέρες σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της και συγγενικά της πρόσωπα για να παραδοθεί, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR.

Η Βαΐα Ρουγκλίου έστειλε μάλιστα γραπτές οδηγίες στον συνήγορό της. Σε αυτές του δίνει σαφείς εντολές πως πρέπει να κινηθεί σε σχέση με την εμφάνιση της στις αρχές, ενώ διαχωρίζει τη θέση της από τον Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπεξαίρεση για την οποία έχει καταδικαστεί. Αυτό που θέλει είναι να δει τα παιδιά της και κυρίως το πιο μικρό που είναι μόλις οκτώ ετών. Αντίθετα ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει σκοπό να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν κρύβονται στο ίδιο σημείο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις εφόδους σε σπίτια οπαδών του στην Πελοπόννησο  και στην Αττική.

Ο Αρτέμης Σώρρας εδώ και μήνες  ήξερε ότι έχει μπει στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών.

Η υπόθεση Σώρρα απασχολεί και τις αμερικανικές δικαστικές  αρχές. Μέσω της Ιντερπόλ θα ζητήσουν  να ανοιχθούν οι λογαριασμοί Σώρρα και συνεργατών του για να διαπιστώσουν αν έχουν μεταφερθεί χρήματα από έναν ομογενή υπόδικο πρώην συνεργάτη του Αρτέμη Σώρρα που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών με συνολικό κέρδος πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Όσοι έστειλαν τα εξώδικα Σώρρα στις εφορίες για να μην πληρώσουν τις οφειλές τους έχουν μπει στο στόχαστρο του Υπουργείου Οικονομικών. Υπολογίζεται ότι έχουν σταλεί πάνω από 6.000 εξώδικα  σε πολλές ΔΟΥ στην Ελλάδα. 41 μάλιστα είναι οι  μεγαλοοφειλέτες  με συνολικό χρέος 43 εκατομμύρια ευρώ. Τα εξώδικα Σώρρα έκαναν την εμφάνισή τους στις εφορίες το 2015 με τους εφοριακούς να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Το εξώδικο Σώρρα αποτελείται από 12 σελίδες. Κοινοποιείται στον επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις και δίνει εντολή να πάρει το ελληνικό Δημόσιο τις οφειλές φυσικών και νομικών προσώπων από την περιουσία Σώρρα.

Στην Τρίπολη  οι οπαδοί κατέθεσαν τα εξώδικα αλλά τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν φορολογική ενημερότητα.

Όσοι έστειλαν τα εξώδικα Σώρρα απειλούνται  με βαριά πρόστιμα και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γλιτώσουν τις οφειλές τους όχι μόνο στις εφορίες αλλά και στις τράπεζες 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top