ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στο θάνατο τους 4 φίλους στον Εύοσμο

Διαλύθηκε μόνο η μία πλευρά

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα συντρίμμια του μοιραίου  ΙΧ

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φωτογραφίες του μοιραίου Volvo που οδηγούσε ο 17χρονος μαθητής από τον Εύοσμο που έμελλε να οδηγήσει εκείνον και άλλους τρεις φίλους του στο θάνατο.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι μέσα σε αυτό σκοτώθηκαν τέσσερα νεαρά παιδιά, ενώ ένα ακόμα χαροπαλεύει.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο φέρει χτυπήματα μόνο στην αριστερή και μπροστινή πλευρά. Ο ουρανός του Volvo δεν έχει διαλυθεί, ενώ και η καμπίνα των επιβατών είναι σχεδόν άθικτη.

Επίσης όλοι οι πλευρικοί αερόσακοι που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου έχουν ανοίξει κανονικά.

Οι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι καταλυτικό ρόλο στην τραγωδία έπαιξε η πρώτη πρόσκρουση στο τσιμεντένιο κράσπεδο πριν καταλήξει το αυτοκίνητο στο τοιχίο περίφραξης γηπέδου που βρίσκεται εκεί.

Κατά πάσα πιθανότητα όταν το αυτοκίνητο συγκρούσθηκε στο κράσπεδο, μετά την πλαγιολίσθηση, αυτό δεν λειτούργησε ανασταλτικά στη ροπή του οχήματος, αλλά ως πρέσα. Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη, αντί να απορροφηθεί, πολλαπλασιάστηκε και το τσιμέντο λειτούργησε ως πιεστικό μέσο, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα παιδιά δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας να οδηγηθούν στο θάνατο τα τέσσερα παιδιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top