ΜΑΧΗ για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος από τον Εύοσμο-Βασανιστικά τα ερωτήματα για το τραγικό τροχαίο

Ανήσυχοι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του νεαρού μαθητή

ΜΑΧΗ για να κρτηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος στον Εύοσμο

Την πιο σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μετά από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τέσσερις παιδικοί του φίλοι με τους οποίους είχε βγει βόλτα το προηγούμενο βράδυ.

Το αγόρι παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, φέροντας πολλαπλά σοβαρά τραύματα στο θώρακα και στο κεφάλι.

Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να κρατήσουν σε ισορροπία τις ζωτικές του λειτουργίες, περιμένοντας να περάσει το πρώτο 24ωρο ώστε να μπορέσουν να βγάλουν κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους συγγενείς και τους φίλους τους

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν τις οικογένειες, αλλά και τους συμμαθητές των πέντε παιδιών για τις συνθήκες του νέου τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα και είχε σαν αποτέλεσμα τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος να χάσουν τη ζωή τους.

Από χθες η ατμόσφαιρα στον Εύοσμο και ιδιαίτερα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ στα οποία φοιτούσαν οι τέσσερις νεαροί είναι βαριά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε μια στιγμή τέσσερα παιδιά έφυγαν από κοντά τους.

Αυτό που είναι γνωστό είναι πως το αυτοκίνητο μάρκας Volvo που οδηγούσε ο ένας από τους 17χρονους έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης.

Η Αναγεννήσεως μάλιστα, στην οποία εκινείτο το Volvo είναι ένας φαρδύς δρόμος χωρίς κλίσεις που ίσως να δικαιολογούσαν μια στραβοτιμονιά ή ένα λάθος χειρισμό.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κληθεί να δώσουν έμπειροι πραγματογνώμονες, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες.

Από τα πρώτα στοιχεία μάλιστα οι ειδικοί αποκλείουν ως ενδεχόμενο την απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον 17χρονο οδηγό του εξαιτίας παρεμβολής άλλου αυτοκινήτου ή μηχανής.

Αυτό που διερωτώνται όλοι πάντως είναι πώς ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί και οι λόγοι της νυχτερινής εξόδου των νεαρών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top