Συγκλονιστική ιστορία: Την πέταξε στο δρόμο με το παιδί της για μόλις ΤΡΙΑ απλήρωτα ενοίκια!

«Πήγαινα σε δημόσια νοσοκομεία σε ημέρες εφημερίας για να κοιμηθώ»

Για μόλις 3 ενοίκια ένας ιδιοκτήτης πέταξε στο δρόμο μια μάνα και το παιδάκι της, 4 ετών.

Η ζωή της μοιάζει με κακό όνειρο... Σαν αυτά που θέλεις να ξυπνήσεις γρήγορα. Οι ώρες έμοιαζαν αιώνες στα κρύα παγκάκια και στις αίθουσες αναμονής των νοσοκομείων. Εκεί περνούσε τα βράδια της η 36χρονη Αφροδίτη με την 4χρονη κόρη της.

«Πήγαινα σε δημόσια νοσοκομεία, σε ημέρα εφημερίας και κοιμόμουνα στο σαλόνι. Να θέλει η μικρή να κοιμηθεί και να μην μπορεί γιατί είχε φασαρία...» λέει η ίδια στην κάμερα του Star.

Από τη μια στιγμή στην άλλη η Αφροδίτη έμεινε άνεργη αλλά και άστεγη. Για μόλις 3 απλήρωτα ενοίκια, όπως υποστηρίζει η ίδια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την πέταξε στο δρόμο μαζί με την ανήλικη κόρη της. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο αγώνας για την επιβίωση.

«Και δεν με πέταξε ενώ ήμουνα μέσα στο σπίτι, αλλά ενώ έλειπα. Και να γυρίσω και να είναι όλα τα πράγματα έξω, να μην μπορώ να μπω στο σπίτι, άλλαξε κλειδαριές».

Ο σύντροφος της την εγκατέλειψε όταν ήταν 2,5 μηνών έγκυος. Λίγους μήνες μετά έχασε τον αδερφό αλλά και τον πατέρα της. Τα έξι αδέρφια της Αφροδίτης, της γύρισαν την πλάτη μας λέει συγκινημένη γιατί έκανε παιδί εκτός γάμου!!! Έτσι μαμά και κόρη έμειναν στο έλεος του Θεού.

«Είχε εφιάλτες το βράδυ. Νόμιζε ότι θα την αφήσω, έλεγε στον ύπνο της "μαμά πεινάω"».

Από το Νοέμβριο φιλοξενούνται σε ένα διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα ονομάζονται "κοινωνικές κατοικίες" και παραχωρούνται αφιλοκερδώς από απλούς πολίτες σε άστεγους μέχρι να βρουν δουλειά και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Τώρα το μόνο που ζητά η Αφροδίτη, είναι μια δουλειά για να μεγαλώνει αξιοπρεπώς την κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top