Απανωτές ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ από τον Ρουβίκωνα- Εισέβαλαν στον ΑΔΜΗΕ

Ανήμπορη να δράσει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι επιθέσεις της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» αυξάνονται επικίνδυνα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επίθεση στα γραφεία του ΑΔΜΗΕ. Η οργάνωση φαίνεται να δρα ανενόχλητη, την ώρα που το υπουργείο προστασίας του πολίτη σχεδιάζει να βάλει αστυνομικούς να φυλάνε τα μηχανήματα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Μέσα σε λίγες στιγμές, τα μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» έσπασαν τα τζάμια του ΑΔΜΗΕ, πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη και κατέστρεψαν ένα αυτοκίνητο. 

Το χτύπημα στον ΑΔΜΗΕ ήρθε λίγες, μόλις, μέρες μετά την επίθεση σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, στη λεωφόρο Αθηνών. Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν μπει μέσα και με σφυριά τα είχαν κάνει κυριολεκτικά λίμπα, σπάζοντας υπολογιστές, τζαμαρίες, τραπέζια και καρέκλες. Η αστυνομία, στις επεμβάσεις του «Ρουβίκωνα» λάμπει δια της απουσίας της.

Την ώρα που ο «Ρουβίκωνας» και η «Δαμόκλειος Σπάθη» δρουν ανενόχλητοι, ο υπουργός προστασίας του πολίτη θέλει να αναθέσει σε αστυνομικούς και όχι σε εταιρείες σεκιούριτι τη φύλαξη των μέσων σταθερής τροχιάς.

Ο υπουργός μεταφορών, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι οι ζημιές στους σταθμούς δε θα επιβαρύνουν πολύ το ελληνικό δημόσιο, καθώς τα μηχανήματα είναι ασφαλισμένα.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top