ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το πτώμα 32χρονης στον ΧΥΤΑ Φυλής-Ιατροδικαστής: Είχε ΛΙΩΣΕΙ το κρανίο της

Επιχείρησαν και να κάψουν τη σορό της άτυχης νεαρής

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια θανάτου της 32χρονης που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης, στον ΧΥΤΑ Φυλής από εργαζόμενους.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ενώ το το άψυχο κορμί της 32χρονης κοπέλας, ελληνικής καταγωγής, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για ενδελεχή εξέταση από τον κύριο Γιώργο Ντιλέρνια.

Το star.gr, ήρθε σε επικοινωνία με τον ιατροδικαστή ο οποίος προχώρησε σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σορό της 32χρονης.

«Έφερε πάρα πολλές μεταθανάτιες κακώσεις, λόγω σύνθλιψης από βαρύ όχημα όταν πετάχτηκε στα απορρίμματα. Είχε λιώσει το κεφάλι της κοπέλας, ο τράχηλος και πολλά άλλα μέλη του σώματος, ενώ είχε κατάγματα στα άνω άκρα και στο θώρακα. Αυτά προκλήθηκαν λόγω καταπλάκωσης από τόνους σκουπιδιών αλλά και από βαρύ όχημα που μπορεί να πέρασε από πάνω της», σημείωσε και πρόσθεσε «Αλλά πριν βρεθεί εκεί, είχε γίνει προσπάθεια να καεί το σώμα της με φωτιά. Έφερε εγκαύματα στο δεξί χέρι και στην δεξιά οσφυϊκή και λαγόνια χώρα  Και αυτά ήταν μεταθανάτια.

Την αιτία θανάτου, δεν μπορέσαμε να την προσδιορίσουμε. Μπορεί να είναι και φυσιολογικά τα αίτια. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν, που θα βγουν περίπου σε 30 ημέρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η κοπέλα δεν είναι ρακοσυλλέκτρια ή άτομο που έχει σχέση με την περιοχή.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως η κοπέλα ίσως να αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ουσίες.

Κάποιοι ήθελαν να ξεφορτωθούν το πτώμα της και για το λόγο αυτό, επιχείρησαν να την κάψουν αφού είχε επέλθει ο θάνατός της. Όμως, δεν τα κατάφεραν και έτσι πέταξαν τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών και κατέληξε τελικά στον ΧΥΤΑ Φυλής….

Επιπλέον, το πτώμα της κοπέλας έχει αναγνωρίσει συγγενικό πρόσωπο, το οποίο έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζει τι μπορεί να της συνέβη.

 

*Ακούστε ένα απόσπασμα όσων είπε ο ιατροδικαστής στο star.gr.

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top