ΘΡΙΛΕΡ στο ΧΥΤΑ Φυλής: Βρέθηκε πτώμα 32χρονης γυναίκας-Για έγκλημα κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Tην σκότωσαν και την πέταξαν σε ένα κάδο σκουπιδιών

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το χθες το μεσημέρι στο ΧΥΤΑ Φυλής, όπου εργαζόμενοι εντόπισαν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Στο σημείο έφτασε αμέσως αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής, ενώ το άψυχο κορμί της 32χρονης κοπέλας, ελληνικής καταγωγής, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για ενδελεχή εξέταση από τον κύριο Ντιλέρνια.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 32χρονη δεν είναι ρακοσυλλέκτρια ή άτομο που έχει σχέση με στην περιοχή.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μάλιστα είναι η μοναδική Ελληνίδα που έχει βρεθεί νεκρή στο ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς εκεί καταλήγουν συνήθως πτώματα προσφύγων ή μεταναστών.

Αυτό που μένει να προσδιοριστεί είναι τα ακριβή αίτια θανάτου της 32χρονης, καθώς κάποια ευρήματα οδηγούν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, με πιθανότερο το ενδεχόμενο κάποιος να την σκότωσε, να την πέταξε σε ένα κάδο σκουπιδιών, και από εκεί να κατέληξε στο ΧΥΤΑ Φυλής.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα έχει κάποια χτυπήματα στο σώμα τα οποία ίσως να προέρχονται από το μηχάνημα που εργαζόταν εκείνη την ώρα.

Ο θάνατος της σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως είναι πρόσφατος (μερικών ημερών το πολύ). Η σορός της δεν ήταν καιρό εκεί και δεν δείχνει σημάδια σήψης ή εξωτερικής αλλοίωσης.

Το πτώμα της κοπέλας έχει αναγνωρίσει συγγενικό πρόσωπο, το οποίο έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζει τι μπορεί να της συνέβη.

Μένει να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 32χρονης, την υπόθεση της οποίας περιβάλλει ένα μυστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top