Καλώς ήρθε το ρούβλι-Ρώσοι… κουβαρντάδες τουρίστες θα πλημμυρίσουν την Ελλάδα!

Είναι τρελαμένοι με την Κρήτη – Πολλοί κάνουν από τώρα διακοπές

Ανακάμπτει  φέτος ο ρωσικός τουρισμός στην Ελλάδα. Η ανατίμηση στο ρούβλι έκανε τη χώρα μας ένα φθηνό προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες. Κάποιοι μάλιστα έχουν αρχίσει τις διακοπές τους από τώρα.

Το μεγάλο στοίχημα για τον ελληνικό τουρισμό είναι να έρθουν φέτος στη χώρα μας 1 εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες. Είναι από τους τουρίστες που δεν τσιγκουνεύονται τα λεφτά τους και ξοδεύουν πολλά στα ταξίδια τους. Η Ελλάδα θεωρείται για τους Ρώσους ιδανικός τόπος για διακοπές.

Το 2016 οι Ρώσοι τουρίστες που έφτασαν στη χώρα μας μέσω αεροδρομίων ήταν 595.000. Άφησαν έσοδα 436 εκατομμύρια ευρώ .Αυτοί που έκαναν διακοπές στην χώρα μας άφησαν πολλά χρήματα, καθώς υπολογίζεται ότι ο κάθε Ρώσος τουρίστας ξόδεψε κατά μέσο όρο 1300 ευρώ για τις διακοπές του.

Η Κρήτη είναι αυτή που έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών για το καλοκαίρι.

Στην φετινή αύξηση των Ρώσων τουριστών έχουν συμβάλλει οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις από πόλεις της Ρωσίας προς την Ελλάδα, αλλά και ότι η χώρα μας θεωρείται ασφαλής προορισμός σε σχέση με την ανταγωνίστρια Τουρκία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top