Έρευνα STAR: Μεροκάματο του τρόμου-Απείλησαν με μαχαίρι οδηγό λεωφορείου και κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα

Ξεκινούν την βάρδια τους και δεν ξέρουν σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν

Με την απειλή μαχαιριού άγνωστοι ακινητοποίησαν οδηγού λεωφορείου στη Βάρη και στη συνέχεια  έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτήριων. Oι βανδαλισμοί έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Όπως θα δείτε και στο video από την έρευνα που έκανε ο Βαγγέλης Γκούμας, για μεροκάματο του τρόμου μιλούν πλέον οι οδηγοί των λεωφορείων. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης στις 23:30.

Τρεις άγνωστοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Γλυφάδα -Βάρη  και ακινητοποίησαν τον οδηγό που εκτελούσε την διαδρομή απειλώντας τον με μαχαίρι. Στη συνέχεια έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα και εξαφανίστηκαν.

Aυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση καθώς και δεύτερο λεωφορείο με σπασμένα ακυρωτικά μηχανήματα μεταφέρθηκε στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Να σημειώσουμε, ότι το τελευταίο περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .Οι οδηγοί ξεκινούν την δουλειά τους και δεν γνωρίζουν σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν καθώς οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί αποτελούν πλέον την καθημερινότητα τους.

Η αστυνομία έχει πάρει ήδη αποτυπώματα και καταθέσεις και αναζητά τους δράστες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top