ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: "Έφυγε τζάμπα!"- ΣΠΑΡΑΖΕΙ η αδερφή του 47χρονου που πέθανε ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ξέσπασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ξέσπασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδερφή του 47χρονου άνδρα από τη Μυτιλήνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο της πόλης, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

«Δεν έκαναν τίποτα! Αδιαφόρησαν τελείως!» λέει συντετριμμένη η αδερφή του αδικοχαμένου άνδρα. «Πήγα τον αδερφό μου στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Τίποτα δεν του έκαναν! Ένα καρδιογράφημα μόνο και μια πλάκα. Έμεινε το βράδυ μέσα. Μας φώναξαν με τον άνδρα μου. Ήταν ένας νεαρός εκεί και μας είπε ότι δεν έχει τίποτα κι ότι όλα ήταν εντάξει. Την επόμενη μέρα, μαζευτήκαμε πολλοί και πήγαμε στο νοσοκομείο. Ο αδερφός μου μας είπε ότι δεν πονάει. Μου έκανε εντύπωση γιατί την προηγούμενη μέρα ήταν διπλωμένος στα δύο από τον πόνο, ο άντρας μου τον σήκωσε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Είχε κάνει ισχαιμικό επεισόδιο και δεν μας είπε κανείς τίποτα! Δεν μας ενημέρωσε κανείς». 

Ο 47χρονος πάλευε για το μεροκάματο είτε ως εργαζόμενος σε ντελίβερι, είτε στο ταχυδρομείο. Ήταν χρόνια χωρισμένος. Έκανε συνέχεια εξετάσεις κι, όπως λέει η αδερφή του, «δεν γίνεται να είχε κάτι και να μην το είχαν δει».

«Εμείς πήγαμε το χαρτί για να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο κι έγραφε πάνω ‘διάγνωση: στηθάγχη’. Δεν μας είπε κανείς ότι είχε κάνει καρδιακό επεισόδιο! Έπρεπε να είναι στην εντατική, όχι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με έναν παππού, μόνος του. Πέρασε ένας γιατρός, τον εξέτασε και του είπε αν πονέσει πολύ, να φωνάξει να του κάνει καρδιογράφημα. Έφυγα εγώ για λίγο κι ώσπου να γυρίσω ήταν πεσμένο το παλικάρι μέσα στην τουαλέτα! Χωρίς νοσοκόμα, χωρίς έναν άνθρωπο δίπλα, χωρίς γιατρό, μπορείτε να το διανοηθείτε; Αν τον προλάβαιναν την ώρα που έπεσε, θα τον είχαν σώσει! Ήταν μισή ώρα με 45 λεπτά πεσμένος, έχω τις κλήσεις που τον έψαχναν. Ο φίλος του έστειλε γιατρό και τον βρήκε εκείνος. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να κινείται, έπρεπε να είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας! Τον άφησαν κι έφυγε τζάμπα! Θα πάνε κι άλλοι άνθρωποι έτσι κι είναι κρίμα! Πρέπει να τους σταματήσουμε!» ξεσπάει η γυναίκα.

«Ο αδερφός μου δεν γυρίζει, αλλά θα χαθούν κι άλλες ζωές!» ξεσπάει η αδερφή του 47χρονου.

 

Το ιστορικό της υπόθεσης

 

Σύμφωνα με τους συγγενείς του άνδρα, ο 47χρονος επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου με αφόρητους πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Εκεί, οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, κρίνοντας ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Από εκεί όμως αρχίζει ο Γολγοθάς του άνδρα. Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, διαμαρτυρόταν ότι πονούσε αφόρητα, αλλά κανείς γιατρός δεν πήγαινε για να τον εξετάσει, παρά μόνο κάποιοι ειδικευόμενοι.

Ένας φίλος του τον κάλεσε στο κινητό για να δει πώς είναι κι επειδή δεν πήρε καμία απάντηση ανησύχησε κι ειδοποίησε το νοσοκομείο. Το νοσηλευτικό προσωπικό τον αναζήτησε και τελικά τον βρήκαν μετά από μία ώρα νεκρό στις τουαλέτες του δωματίου του.

Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα μιλούν για αδιαφορία των γιατρών και σημειώνουν ότι αν είχαν δείξει την πρέπουσα προσοχή, τώρα ο άνθρωπός τους θα ήταν ζωντανός.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρούν το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί του νοσοκομείου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top