Η τραγωδία με την Πόρσε και το τροχαίο της Αλεξάνδρειας που έστειλαν στον ΘΑΝΑΤΟ νέους ανθρώπους έχουν μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

Αποκλειστικές πληροφορίες star.gr - Όσοι μίλησαν για "ταξικά τροχαία", μάλλον θα αναθεωρήσουν, όμως τα θύματα δεν γυρνάνε πίσω

Τραγωδία Πόρσε τροχαίο αλεξάνδρεια

Μέσα σε έξι ημέρες χάσαμε τουλάχιστον 5 νέους ανθρώπους στους δρόμους. Η άσφαλτος γέμισε αίμα, πολλά μάτια πλημμύρισαν με δάκρυα, και η οργή ξεχείλισε για τα λάθη, τις παραλείψεις, την ανωριμότητα και την ανευθυνότητα που δείχνουμε συχνά οι οδηγοί, όταν πιάνουμε το τιμόνι.

Την περασμένη Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, τρεις νέοι άνθρωποι και ένα αγοράκι 3 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης- γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo- με συνοδηγό τον κολλητό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα, στο οποίο περίμεναν η Αποστολία Παπαδοπούλου και το παιδάκι της.

Για το τραγικό δυστύχημα της Θήβας γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, ενώ οι έρευνες εστίασαν … στα παλαιά λάστιχα της Πόρσε, με κάποιους ειδικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο, αυτά τελικά να ευθύνονται για το κακό που συνέβη!

Στα social media ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ πολλών χρηστών. Κάποιοι κατηγορούσαν τον Γιώργο Βακάκη μόνο και μόνο επειδή ήταν γόνος μιας πολύ πλούσιας οικογένειας, με άλλους να τονίζουν την σημαντικότητα της ανθρώπινης ζωής και όλα όσα πρέπει να αλλάξουν για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Το θέμα έφτασε μέχρι το... κοινοβούλιο, όπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για «ταξικό δυστύχημα», χωρίζοντας τους νεκρούς σε πλούσιους και φτωχούς!

Την περασμένη Παρασκευή, μια 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου, η Κατερίνα Κυροπούλου, έχασε την ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ένας 18χρονος έπεσε πάνω της!

Πηγές της Πυροσβεστικής είπαν στο star.gr ότι «το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος είχε παλιά και φθαρμένα λάστιχα». «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε  σε τι κατάσταση ήταν» τόνισαν.

Το αυτοκίνητο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, δεν ήταν Πόρσε, κι όμως το κακό έγινε! Ο 18χρονος δεν ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας, κι όμως η άτυχη Κατερινούλα έφυγε για πάντα…

Οι έρευνες και για τις δύο τραγωδίες είναι σε εξέλιξη, όμως αν τελικά αποδειχτεί ότι τα...  λάστιχα των οχημάτων προκάλεσαν τέτοιες απώλειες και τόσο πόνο, ίσως πολλοί να ευαισθητοποιηθούν και να αναθεωρήσουν δηλώσεις περί "ταξικών τροχαίων", το σίγουρο είναι όμως ότι ούτε η Κατερίνα, ούτε η Αποστολία, ούτε ο Παυλάκης, ούτε ο Άνδρέας, ούτε ο Γιώργος θα γυρίσουν πίσω .

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

ΦΩΤΟ: star.gr - alexandreia-gidas.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top