Συνελήφθη ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ληστής που ΒΑΣΑΝΙΖΕ ηλικιωμένους

Μέσα σε δύο μήνες είχε ληστέψει 14 ηλικιωμένους

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας Νιγηριανός, ο οποίος λήστευε υπερήλικες στις εισόδους των πολυκατοικιών που μένουν ή έξω από τα διαμερίσματά τους. Ο κακοποιός δεν δίσταζε να χτυπάει αλύπητα τα θύματά του προκειμένου να τους πάρει χρήματα, κοσμήματα και κινητά. Τους ηλικιωμένους εντόπιζε έξω από τράπεζες από όπου είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων.

Η κυρία Μαρία δείχνει στην κάμερα του Star τα σημάδια από τα χτυπήματα στο σώμα της. Στα 81 της χρόνια, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του αδίστακτου Νιγηριανού που της επιτέθηκε έξω από το διαμέρισμά της. Η γυναίκα, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε πάρει από την τράπεζα την σύνταξή της: 400 ευρώ. Ο κακοποιός την ακολούθησε, μπήκε μαζί της στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Κυψέλη και ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο Νιγηριανός, ο οποίος συνελήφθη στην Κυψέλη, μέσα σε δύο μήνες είχε ληστέψει 14 ηλικιωμένους, κυρίως γυναίκες.

Ο αδίστακτος ληστής επιτέθηκε και σε έναν 95χρονο έξω από την πόρτα του διαμερίσματός του στην Κυψέλη.

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ένα ακόμη θύμα του κακοποιού, μια 95χρονη που μένει στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Πολλά από τα θύματα του Νιγηριανού νοσηλεύονται ακόμη. Οι αστυνομικοί τον χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σκληρό. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει. Το 2013 είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη, όμως αποφυλακίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνέχισε τη δράση του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top