ΣΠΑΡΑΖΕΙ η αδερφή του τραγικού πατέρα και κουνιάδα της Αποστολίας- "Ήταν τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι!"

Αποκαλύπτει, επίσης, αν τελικά η Αποστολία ήταν έγκυος

Η αδερφή του Υπάτιου Πατμάνογλου, κουνιάδα της 33χρονης Αποστολίας και θεία του μικρού Παύλου έσπασε τη σιωπή της στην κάμερα του Star και την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Η γυναίκα, βαθιά σοκαρισμένη, μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού και για την επόμενη μέρα του δυστυχήματος. 

"Είναι τραγικό! Ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι! Πολύ ευτυχισμένο!" λέει τρέμοντας η γυναίκα, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά της. 

Με την αδικοχαμένη Αποστολία φαίνεται ότι είχε πολύ καλές σχέσεις, καθώς ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε πολύ τον σύζυγό της, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την αγάπη της πατρογονικής του οικογένειας. "Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος η Αποστολία! Πάρα πολύ ερωτευμένο κορίτσι με τον αδερφό μου κι εκείνος πάρα πολύ ευτυχισμένος. Τώρα, όμως, είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος!" περιγράφει.

Όπως, όμως, αποκαλύπτει, η οικογένεια αδυνατεί να πιστέψει τι συνέβη στο αγαπημένο της ζευγάρι. "Έπρεπε να δούμε το βίντεο για να πιστέψουμε τι χάσαμε. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε" αναφέρει, σε κατάσταση σοκ!

Η αδερφή του Υπάτιου ρίχνει φως και στην υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Αποστολίας, υπογραμμίζοντας ότι η 33χρονη δεν ήταν έγκυος, όπως κυκλοφόρησε.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός της από την Κυριακή. "Ο Υπάτιος φέρει κάποια τραύματα από τις φλόγες, στην υγεία του, όμως, συνολικά είναι καλά. Στην ψυχολογία του, από την άλλη, είναι χάλια!" τονίζει η αδερφή του, με τρεμάμενη φωνή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top