MONO ΣΤΟ STAR! Η γυναίκα-αράχνη που τσιμέντωσε τον 42χρονο επιχειρηματία σπάει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Υποστηρίζει ότι τον 42χρονο σκότωσε ο σύντροφός της

Η επονομαζόμενη ως «γυναίκα αράχνη» είχε γίνει πανελλαδικά γνωστή το 2010, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σκοτώσει τον 42χρονο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο, και στη συνέχεια τον είχε τσιμεντώσει κάτω από το τζακούζι που έφτιαξε στη βίλα της, στο Διακοπτό.

Τα ίχνη του Τάσου Τσαγκαρόπουλου χάθηκαν στις 23 Μαΐου 2009. Λίγους μήνες μετά η οικογένεια του 42χρονου επιχειρηματία ζήτησε τη συνδρομή της Αγγελικής Νικολούλη και κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του θύματος από τηλεθεατές σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου.

Σε συνδυασμό με το τελευταίο στίγμα του κινητού του επιχειρηματία στο Διακοπτό, οι έρευνες στράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και τελικά αποκαλύφθηκε ότι το θύμα δολοφονήθηκε στο σπίτι μιας γυναίκας στο Διακοπτό, που εμφανιζόταν ως πλούσια Ελληνοαμερικάνα και η οποία είχε αλλάξει τα πλακάκια του μπάνιου του σπιτιού.

Μετά από άδεια του εισαγγελέα έγινε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας και το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε τσιμεντωμένο κάτω από το τζακούζι.

Η γυναίκα-αράχνη σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά, αποκλειστικά στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα από το κελί της στη φυλακή.

Η 52χρονη, η οποία σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας σε ισόβια κάθειρξη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε και εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο, ενώ το Εφετείο απέρριψε την έφεσή της.

«Κρατήθηκα μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω τίποτα πια να χάσω! Τώρα θα μιλήσω. Στη δική δεν πήγα γιατί ήμουν άρρωστη. Έστειλαν χαρτί από εδώ (τις φυλακές) αλλά δεν το παρουσίασαν καθόλου! Ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν θέλω να κάνω τίποτα, μόνο να δείξω το χαρτί. Είμαι εδώ 7 χρόνια κι έχω την καλύτερη διαγωγή εδώ μέσα! Σέβομαι από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο υπάλληλο».

«Έκανα ό,τι μπόρεσα, γιατί ο Τσαγκαρόπουλος με απείλησε με τη ζωή των παιδιών μου! Και τα ισόβια να βγάλω. Το έκανε ο σύντροφός μου και θα πονούσα περισσότερο αν ήταν μέσα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σύντροφός της, στον οποίο ρίχνει την ευθύνη για το έγκλημα, έχει φύγει από τη ζωή.

«Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Ζητώ συγγνώμη μόνο από τον κόσμο που εξαπάτησα εξαιτίας του επιχειρηματία. Όλοι ξέρουν ότι πίσω απ’ όλα κρυβόταν αυτός».

Η κρατούμενη διατείνεται ότι εξουσιοδότησε δικηγόρο για να παραστεί στη δίκη από την οποία η 52χρονη έλειπε και να την εκπροσωπήσει, εκείνος, όμως, δεν πήγε.

Δεν παραλείπει να μιλήσει, όμως, και για την ονομασία «γυναίκα-αράχνη». «Νόμιζα ότι με έλεγαν αράχνη επειδή διέφευγα, δεν ήξερα ότι έτσι λένε όσες ληστεύουν και σκοτώνουν πλούσιους! Σε όσους είχα εξαπατήσει, γύρισα τα λεφτά πίσω!».

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, έριξε υπνωτικό στην πορτοκαλάδα του θύματος, ο σύντροφός της τον χτύπησε στο κεφάλι, τον αποτελείωσε με δυο μαχαιριές στο λαιμό και, στη συνέχεια, τον τσιμέντωσαν στο τζακούζι.

«Μα θα μπορούσε μια γυναίκα να κάνει όλο αυτό; Εγώ νομίζω ότι είναι ντροπή να θεωρούν ότι μια γυναίκα σκότωσε έναν άντρα».

Το «όπλο» της, όπως το χαρακτηρίζει, είναι ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού, το οποίο έχει καταγράψει τη σκηνή του εγκλήματος. «Αυτό το υλικό θα έδειχνα στο Εφετείο».

«Έχω το δικαίωμα να κάνω ακύρωση της έφεσης και είμαι προετοιμασμένη για όλα! Και δεν με νοιάζει! Ξέρω ότι θα μείνουμε στα ίδια. Ξέρεις τι με πείραξε; Ότι είπαν ότι δεν σέβομαι το δικαστήριο» υποστηρίζει έξαλλη η 52χρονη. «Εγώ σέβομαι από τον μικρότερο υπάλληλο μέχρι τον μεγαλύτερο!» επαναλαμβάνει. «Εγώ, μέχρι χθες βράδυ, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήρα δύναμη, όμως, και είπα ότι θα το παλέψω κι ας μείνω στα ισόβια. Το χρωστάω στην οικογένειά μου».

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top