ΙΣΟΒΙΑ στη γυναίκα ΑΡΑΧΝΗ που «τσιμέντωσε» επιχειρηματία στο τζακούζι

Απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε η κατηγορούμενη

Οι σκληρές σκηνές από το θρίλερ της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου στο Διακοπτό, από μια 52χρονη που τον υπνώτισε και τον τσιμέντωσε σε τσακούζι αναβίωσαν το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Η 52χρονη, η οποία σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας σε ισόβια κάθειρξη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε και εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο, ενώ το Εφετείο απέρριψε την έφεσή της.

Τα ίχνη του Τάσου Τσαγκαρόπουλου χάθηκαν στις 23 Μαΐου 2009. Λίγους μήνες μετά η οικογένεια του 42χρονου επιχειρηματία ζήτησε τη συνδρομή της Αγγελικής Νικολούλη και κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του θύματος από τηλεθεατές σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου.

Σε συνδυασμό με το τελευταίο στίγμα του κινητού του επιχειρηματία στο Διακοπτό, οι έρευνες στράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και τελικά αποκαλύφθηκε ότι το θύμα δολοφονήθηκε στο σπίτι μιας γυναίκας στο Διακοπτό, που εμφανιζόταν ως πλούσια Ελληνοαμερικάνα και η οποία είχε αλλάξει τα πλακάκια του μπάνιου του σπιτιού.

Μετά από άδεια του εισαγγελέα έγινε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας και το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε τσιμεντωμένο κάτω από το τζακούζι.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, η 52χρονη στις 24 Μαΐου 2009 είχε αποφασίσει μαζί με τον τότε σύντροφό της να σκοτώσει τον 42χρονο επιχειρηματία. Του έριξε λοιπόν υπνωτικό χάπι στην πορτοκαλάδα του, εκείνος χαλάρωσε, κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του και μετά ο σύντροφος της 52χρονης τον χτύπησε τέσσερις φορές με σφυρί στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα αράχνη τον μαχαίρωσε δύο φορές στο λαιμό.

Οι έρευνες μάλιστα απέδειξαν ότι η 52χρονη είχε εξαπατήσει δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, με πρόσχημα ότι θα τους έβγαζε βίζα ή θα τους επένδυε τα χρήματά τους στις ΗΠΑ. Δεν δίστασε λοιπόν να βγάλει από μέσα τον 42χρονο με τον οποίο συνεργαζόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top