Χάος έξω από τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Oδηγοί παρκάρουν όπου βρουν – Ανύπαρκτος ο έλεγχος από την τροχαία

Χάος επικρατεί έξω από τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Oδηγοί παρκάρουν όπου βρουν  ακόμη και σε διπλές και τριπλές σειρές προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ έλεγχος δεν γίνεται ούτε για δείγμα, όπως έδειξε η  αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα για το Star.

Οι εικόνες που καταγράφει το ρεπορτάζ με τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα δεν είναι απο έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας αλλά έξω απο την αίθουσα αναχωρήσεων. Εδώ όπου όποιος θέλει παρκάρει όπου θέλει.

Τα διπλοπαρκαρίσματα και τα τριπλοπαρκαρίσματα πάντως είναι μια συνηθισμένη εικόνα στα σημεία όπου η σηματοδότηση είναι ξεκάθαρη ότι  απαγορεύεται η στάθμευση και επιτρέπεται μόνο η αποβίβαση.

Οι υπεύθυνοι το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν με ... ντουντούκες στους οδηγούς  να πάρουν τα οχήματά τους γιατί εμποδίζουν!

Θύματα σε πολλές περιπτώσεις είναι οι ανάπηροι στην θέση των οποίων έχουν βάλει απαγορευτικούς κώνους .Με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι τους αναγκάζουν να διπλοπαρκάρουν.

Η τροχαία σε όλη την διάρκεια του ρεπορτάζ δεν έκαμε την εμφάνιση της πουθενά. Οι παραβάτες απλά αδιαφορούσαν κάθε φορά που περνούσε το όχημα του αεροδρομίου με τις ντουντούκες

Δυστυχώς το χάος επικρατεί όλη την ημέρα την στιγμή μάλιστα που υπάρχει ελεύθερο παρκινγκ για 20 λεπτά, χρόνος αρκετός για να βοηθήσεις κάποιον να αποβιβαστεί να του ευχηθείς κάλο ταξίδι, να πάρεις καφέ  και να επιστρέψεις στο αυτοκίνητό σου…    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top