Mνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη-Τι ζητά η οικογένεια

Θα είναι ανοιχτό για να δώσουν «το παρών» όλοι όσοι τον αγάπησαν

Στις 18 Φεβρουαρίου 2017, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε» από την ζωή ο Παντελής Παντελίδης, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου, η οικογένεια του θα κάνει το ετήσιο μνημόσυνο του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 09:30 το πρωί, στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

Να σημειώσουμε, ότι όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό θα είναι ένα ανοιχτό μνημόσυνο για όποιον έχει αγαπήσει τον τραγουδιστή και θέλει να είναι εκεί.

Εκτός από τις 12 Φεβρουαρίου, στις 18 του μήνα θα γίνει και ένα μεγάλο τρισάγιο για τον Παντελή, στο σημείο που έχασε την ζωή του.

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Με μήνυμα  στην επίσημη σελίδα του Παντελή Παντελίδη στο Facebook, η οικογένεια του ζητά ανήμερα του μνημοσύνου όλοι όσοι τον αγάπησαν, να «πλημμυρίσουν» το Facebook με τα πρώτα video που είχε ανεβάσει ο τραγουδιστής στο You Tube, και τα οποία ήταν στην ουσία αυτά που τον έκαναν διάσημο:

«12 Φεβρουαρίου 2017: Η ημέρα μνημοσύνου για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που «έκλεψε» τον Παντελή μας… Αυτή την ημέρα αποδίδουμε φόρο τιμής στο ξεκίνημά του, γεμίζοντας το Facebook με τα τραγούδια που τον πρωτογνωρίσαμε… Με τα τραγούδια που ο ίδιος βιντεοσκόπησε στο σπίτι του, στο δωμάτιο του, και τα μοιράστηκε μαζί μας! Ο Παντελής, η κιθάρα του και το αστείρευτο ταλέντο του!  Τιμάμε το ξεκίνημά του, τιμάμε την μνήμη του και του στέλνουμε μήνυμα αγάπης» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top