Την Κυριακή το μνημόσυνο του Παντελίδη!Όλοι θα είναι εκεί για σένα Παντελή-Τραγούδια και δάκρυα θα φτάσουν μέχρι τα ουράνια

Τι έγραψε ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο Facebook

Μνημόσυνο Παντελή Παντελίδη

12 μήνες πέρασαν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, γι’ αυτό και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου συγγενείς, φίλοι, και θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας για να ανάψουν κεράκια και να προσευχηθούν, ώστε ο άνθρωπος τους να έχει καλό παράδεισο….

Στην γειτονιά που μεγάλωσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, οι καμπάνες θα χτυπήσουν ξανά πένθιμα. Τα δάκρυα θα κυλούν ποτάμι και τα πρόσωπα θα είναι θλιμμένα. Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, και ο απλός κόσμος που πίστεψε στο ταλέντο του και τον αγάπησε,  θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο του άτυχου καλλιτέχνη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος, λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Αυτοψία.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Προς ενημέρωση όλου του κοινού το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΝΤΕΛΟΥ θα γίνει την Κυριακή 12 του μήνα στις 9 :30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνιας!!! Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε !!!!P.q».

Η ανάρτηση του συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes, και τα σχόλια έπεσαν "βροχή". Θαυμαστές και γνωστοί του Παντελή Παντελίδη από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, εξέφραζαν στον Τριαντάφυλλο την θλίψη, αλλά και την επιθυμία τους να στηρίξουν την οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που του έδιναν κουράγιο και... συγχαρητήρια για την χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Alpha.

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τζιπ του έφυγε για άγνωστο λόγο από την  πορεία του και  προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του καλλιτέχνη. Μαζί του στην τελευταία βόλτα  ήταν και δύο κοπέλες, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, με τις οποίες η οικογένεια Παντελίδη θα λύσει τις διαφορές της στα δικαστήρια για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Η κηδεία του καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία της Νέας Ιωνίας, όπου η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελής Παντελίδης κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Οι στιγμές και οι εικόνες συγκλόνισαν το Πανελλήνιο…

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top