Στη Λέσβο τα λείψανα του Αγ. Βαλεντίνου-Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Όλες οι εκθέσεις ολοκληρώνονται στις 15 Φεβρουαρίου

Στη Λέσβο τα λείψανα του Αγ. Βαλεντίνου-Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου λείψανα του οποίου φιλοξενούνται στον καθολικό ναό της Παναγίας στην αγορά της Μυτιλήνης.

Το φεστιβάλ «The Island of Love» της ομάδας «ΙΔΕΑ», ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου. Ως τα τώρα, οι πρώτοι καλλιτέχνες, Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, James Lane και Εύα Μήταλα και Φελίπε Κατωτριώτης ολοκλήρωσαν τα έργα τους, φιλοτεχνώντας γλυπτά πτηνά στο πλαίσιο της κεντρικής δράσης του φεστιβάλ!

Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να θαυμάσει μια εκπληκτική παράσταση, το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», μια μοναδική συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα, τη μαγευτική αφήγηση παραμυθιών από τη Λίλη Λαμπρέλλη άλλα και το ανεπανάληπτο ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού με τη λυρική σοπράνο Μαρία Γαλάνη και την πιανίστρια, Ειρήνη Τσολάκη, μέσα στον χώρο του καθολικού ναού στη Μυτιλήνη.

Έχουν ξεκινήσει ήδη τέσσερις εκθέσεις του φεστιβάλ: Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης με θέμα «Φως το Ερωτικόν», Λέσβιων εικαστικών με θέμα «Τα Φτερά του Έρωτα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης, εικονογραφικού κολάζ της Εμινέ Μπερκάν με τίτλο «Ερωτικές Υποθέσεις» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης, και λαϊκής τέχνης με τίτλο «Έρωτας και Πουλιά» στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Όλες οι εκθέσεις ολοκληρώνονται στις 15 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top