Σοκ στους Παξούς από την καταγγελία 16χρονης ότι την βίασε ο πατριός της-Τι αποκάλυψε ο Δήμαρχος του νησιού στο star.gr

Είχε διαπιστωθεί και στο σχολικό περιβάλλον ότι το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι

16χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατριός της

Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία των Παξών, η καταγγελία μιας 16χρονης η οποία υποστήριξε ότι την βίαζε ο 46χρονος πατριός της.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ζούσε έναν εφιάλτη στην οικογενειακή της εστία, καθώς εκτός από τον 46χρονο πατριό της που κατηγορείται για ασέλγεια, η 16χρονη υποστήριξε ότι είχε υποστεί σωματική βία και από την ίδια την 42χρονη μητέρα της (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία  από το αστυνομικό Τμήμα Παξών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε βάρος του 46χρονου πατριού και της 42χρονης μητέρας της (υπήκοοι Αλβανίας και οι δυο), ενώ η δικογραφία που συστάθηκε σε βάρος του πατριού και της μητέρας της ανήλικης, αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου και θα αποφανθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

To star.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Παξών, Σπύρο Βλαχόπουλο, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι η οικογένεια έμενε μόλις 100 μέτρα από το σπίτι του:

«Τους γνώριζα. 100 μέτρα από το σπίτι μου έμεναν, σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα. Δωμάτιο στην πραγματικότητα. Ο πατριός υποαπασχολούνταν. Δεν είχε σταθερή και μόνιμη εργασία. Ούτε και η μητέρα της κοπέλας είχε».

Ο 46χρονος πατριός και η 42χρονη μητέρα της 16χρονης, ήταν «αποστασιοποιημένοι κάπως από εμάς τους ντόπιους. Οπωσδήποτε είχαν κάποιες παρέες με ομοεθνείς τους».

ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όπως μας δήλωσε ο κος Βλαχόπουλος, «και στο σχολείο του παιδιού (είχε τύχει κάνα 2 φορές που ήμουν κι εγώ εκεί), η 16χρονη να βρίσκεται στο γραφείο του Γυμνασιάρχη. Το κορίτσι έδειχνε πολύ στεναχωρημένο, βουρκωμένο. Αλλά ο Γυμνασιάρχης δεν μου είχε πει κάτι. Μόνο ότι είχε προβλήματα στο σπίτι μου είχε πει».

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τέλος, όπως μας εξήγησε ο κος Βλαχόπουλος, το σοβαρό αυτό θέμα έχει αναλάβει η αστυνομία (όπου καταγγέλθηκε ο βιασμός από την ίδια την 16χρονη) με τον εισαγγελέα, και έκτοτε η Δημοτική Αρχή δεν έχει καμία πληροφόρηση:

«Καταγγέλθηκε μια απόπειρα βιασμού ή ασέλγειας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα από επίσημη πηγή που να το επιβεβαιώνει. Ούτε καν από την ιατροδικαστική εξέταση δεν έχουμε κάτι, εμείς σαν Δημοτική Αρχή. Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση, δεν μας λένε τίποτα γιατί η κοπέλα είναι ανήλικη. Το κορίτσι αυτό έφυγε την επόμενη μέρα (μετά την καταγγελία), η μητέρα της και ο πατριός της παραπέμφθηκαν στην αστυνομία και από εκεί στον εισαγγελέα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι του θέματος επιλήφθηκε ο εισαγγελέας», επεσήμανε τέλος ο Δήμαρχος.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
Ε-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top