Σοκ στους Παξούς: 16χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατριός της

Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία η είδηση-Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών της

Παξοί:16χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε o πατριός της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Παξών από την είδηση ότι μια 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη είχε φύγει εδώ και 2 ημέρες από το πατρικό της και είχε πάει σε μια συμμαθήτρια της, στην οποία αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της μητέρας της.

Η συμμαθήτρια της, την προέτρεψε να καταγγείλει το περιστατικό, και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Η 16χρονη, αποκάλυψε ότι ο πατριός της την βίαζε τον τελευταίο χρόνο, ενώ στο παρελθόν η μητέρα της, της είχε ασκήσει σωματική βία.

Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό Τμήμα Παξών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε βάρος του 46χρονου πατριού και της 42χρονης μητέρας της (υπήκοοι Αλβανίας και οι δυο).

Οπως ανέφεραν κάτοικοι των Παξών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η οικογένεια που ζούσε στον Γάη είχε πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι τα μοναδικά έσοδα ήταν από την εργασία της 42χρονης.

«Είναι ένα θλιβερό γεγονός. Καμία οικονομική δυσχέρεια δεν δικαιολογεί τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπυρίδων Βλαχόπουλος.

Αυτή την ώρα οι δύο Αλβανοί υπήκοοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, λόγω της λήξης της άδειας παραμονής τους στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται η διοικητική τους απέλαση.

Τη 16χρονη έχει αναλάβει κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου και φιλοξενείται σε κοινωνικό ίδρυμα.

Η δικογραφία που συστάθηκε σε βάρος του πατριού και της μητέρας της ανήλικης, αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου και θα αποφανθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.




 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top