Και όμως συνέβη: Αστυνομικός πήγε να ελέγξει σε κέντρο διασκέδασης αν εκδιδόταν και στο τέλος έκανε σεξ μαζί της!

Η απίστευτη υπόθεση που ξετυλίγεται αυτές τις ημέρες στις δικαστικές αίθουσες

Μπορεί η παρακάτω υπόθεση που θα διαβάσετε να σας φαίνεται βγαλμένη από κάποια ταινία, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή, με την δικαιοσύνη να έχει πλέον αναλάβει να διαλευκάνει τι έχει συμβεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας 38χρονος αστυνομικός, μετά από καταγγελία που έγινε στο τμήμα που υπηρετεί, διατάχθηκε από την υπηρεσία του να πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και να διαπιστώσει αν σε αυτό απασχολούνται γυναίκες ως συνοδοί θαμώνων, οι οποίες ενεργούν, κατ´ επάγγελμα, ασελγείς πράξεις και έρχονται σε ερωτική συνεύρεση με πελάτες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Έτσι κι έγινε. Ο 38χρονος αστυνομικός με ομάδα συναδέλφων του, επισκέφτηκε το εν λόγω μαζί και κάθισε σε ένα από τα τραπέζια, προσποιούμενος τον πελάτη.

Αφού παρήγγειλε το ποτό του, μια από τις 4 γυναίκες που εργάζονταν στο μαγαζί τον πλησίασε και ξεκίνησε μεταξύ τους μια συζήτηση.

Αν και αρχικά η κουβέντα τους περιστρεφόταν γύρω από το αν γίνονταν στο κατάστημα ατομικοί χοροί, το ένα έφερε το άλλο, και στο τέλος οι δυο τους προχώρησαν σε σειρά σεξουαλικών πράξεων, με αποκορύφωμα την ερωτική τους συνεύρεση.

Ο ίδιος, υποστηρίζει πως όλα αυτά έγιναν προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως η γυναίκα εκδίδονταν:

«Την κέρασα ένα ποτό και εκείνη ενημέρωσε έναν άνδρα, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Η ίδια γυναίκα μου είπε ότι με ένα ακόμη ποτό, θα μου έκανε στοματικό έρωτα. Εγώ δέχθηκα και τη ρώτησα αν έπρεπε να προκαταβάλλω το χρηματικό ποσό. Τότε εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντας μου, "στο τέλος" και ενημέρωσε τον ίδιο άνδρα ο οποίος της παρέδωσε ακόμη μία μάρκα. Κατά τη διάρκεια της πράξης, τη ρώτησα αν γίνεται και κάτι περισσότερο και εκείνη μου απάντησε ότι αν την κερνούσα άλλα δυο ποτά, θα ερχόμασταν σε ερωτική επαφή. Συμφώνησα, τη ρώτησα και πάλι αν έπρεπε να προκαταβάλλω το ποσό και έλαβα την ίδια αρνητική απάντηση. Στο τέλος των πράξεων, της έδωσα 70 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Υπηρεσία μου», φέρεται να υποστήριξε, κατά την εξέτασή του ο αστυνομικός.

Mιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γ. Καλλιακμάνης, Πρ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α Αττικής δήλωσε:

«Όταν η αστυνομία μπαίνει να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με τις καταστάσεις, γίνονται κάποια πράγματα. Θα πρέπει να αποδειχθεί το έγκλημα(…) Στην προκειμένη περίπτωση, τα προσημειωμένα πότε δόθηκαν πριν ή μετά την πράξη;»

Από την άλλη, ο Σπύρος Ρομποτής, δικηγόρος των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου τόνισε ότι:

«Η θεωρία και η νομολογία υποστηρίζουν ότι είναι αποδεδειγμένη η πράξη και χωρίς να ολοκληρωθεί η ακολασία. Δηλαδή με το που λαμβάνει κανείς τα προσημειωμένα χρήματα, μπορεί κάλλιστα να ενεργοποιήσει την όποια επιχείρηση και να προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών. Ο αστυνομικός πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη. Τα προσημειωμένα δόθηκαν σαφέστατα πριν την πράξη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top