ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ STAR από το μνημόσυνο του Γιακουμάκη-Ο φίλος της οικογένειας που συγκίνησε με το λόγο του

Δύο χρόνια μετά...

Στο Σελλί Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», είχε αποκλειστικές εικόνες ενώ μίλησε και με τον Τάσο Παπαστεργίου, φίλο της οικογένειας Γιακουμάκη που συγκίνησε με το λόγο του μέσα στην εκκλησία.

«Αυτοί που ήταν εκεί μάτια είχαν και δεν έβλεπαν. Τον άκουγαν να μιλάει να περπατάει και έκαναν πως δεν βλέπουν, πως δεν ακούν. Μικροί και μεγάλοι με τη σιωπή τους ήταν συνένοχοι. Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη στην οικογένειά του. Αν είχαν κάνει αυτό που έπρεπε ο Βαγγέλης τώρα θα ζούσε.

Ο Βαγγέλης ήταν σαν ένα αρνί μέσα σε ένα κοπάδι με λύκους. Δεν πείραζε κανέναν, δεν ενοχλούσε κανέναν και όμως τον πείραζαν. Δεν υπήρχε καμία τιμωρία με αποτέλεσμα να υπάρχει θρασύτητα και απαξίωση κάθε ανθρώπινης συμπεριφοράς. Στην εκκλησία το άδικο δεν ευλογείται. Ο θάνατος του Βαγγέλη είναι άδικος και λογίζεται σαν μαρτύριο», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαστεργίου.

Εν τω μεταξύ τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, πραγματοποίησε απλός κόσμος στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο νεαρός.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top