ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα Τέμπη οι αγρότες – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ πριν ταξιδέψετε

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι κτηνοτρόφοι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες.

Το Σάββατο στήθηκε για δύο ώρες αγροτικό μπλόκο και στον Λευκό Πύργο. Οι αγρότες από τα Μάλγαρα και την Κουλούρα μπήκαν στην Θεσσαλονίκη κορνάροντας, ενώ κεντρικοί δρόμοι της συμπρωτεύουσας έκλεισαν λόγω των τρακτέρ! Στο πλευρό των αγροτών ήταν το ΠΑΜΕ αλλά και συνδικάτα .

Οι αγρότες των Μαλγάρων, αλλά και των άλλων συντονιστικών της Μακεδονίας συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς όπως δηλώνουν, δεν έχουν σκοπό να κάνουν πίσω.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι κτηνοτρόφοι.Στην Εθνική οδό Λάρισας- Κοζάνης στη Μελούνα έχυσαν το πρωί το γάλα στο δρόμο ,ενώ έβαλαν και φωτιές στις ζωοτροφές τους.

Το βράδυ της Παρασκευής τα τρακτέρ κατέβηκαν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Οι αγρότες δεν υποχωρούν και συνεχίζουν και αύριο Κυριακή τους αποκλεισμούς δρόμων .

Κλειστά θα είναι τα Τέμπη, καθώς οι αγρότες θα κατεβάσουν τα τρακτέρ και στα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης από τις δυο το μεσημέρι  ως και τις τέσσερις το απόγευμα

Κλειστή θα είναι η Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Κιάτου από τις πέντε ως και τις επτά το απόγευμα.

Κλειστή θα είναι η Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Αιγίου από τις 18:30  έως τις 21:30.

Στο χορό των αποκλεισμών μπαίνουν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας που θα κλείσουν το δρόμο στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου από τις επτά το απόγευμα ως και τις εννιά το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top