Κοιμήθηκαν μαζί και ξύπνησαν με ζωή μισή-Είδαν live να εκτελούν τους γονείς τους στο Περιστέρι!

Το δράμα των παιδιών-Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αττικόν» για τα θύματα της επίθεσης

Το πιο σκληρό πρόσωπο της έδειξε η μοίρα σε δύο αδέλφια, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να πυροβολούν τους γονείς τους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι… 

Το κακό συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι. Λίγες ώρες νωρίτερα, όταν γονείς και παιδιά εύχονταν «καληνύχτα», ο ένας τον άλλο, κανείς δεν περίμενε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που θα παιζόταν μέσα στο διαμέρισμα.

Δύο ένοπλοι άντρες μπούκαραν στο διαμέρισμα της οικογένειας, κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, και πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι τους γονείς των παιδιών. Ο 50χρονος πατέρας A.T (Αλβανικής καταγωγής), και η 50χρονη σύζυγός του Ε.T (επίσης Αλβανικής καταγωγής) πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, καθώς δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Ο... χρόνος για την 18χρονη κόρη και τον 28χρονο γιο τους σταμάτησε ξαφνικά. Μπορεί τα παιδιά να γλίτωσαν από τους στυγνούς εγκληματίες, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, ωστόσο η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, καθώς έχασαν για πάντα την μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους χαροπαλεύει στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Όπως είπε η 18χρονη στην κατάθεση της, πριν το έγκλημα, άκουσε να ζητούν επιτακτικά από τους γονείς της χρήματα. «Δώσε τα λεφτά, δώσε τα λεφτά». Μετά ακολούθησαν... πυροβολισμοί, αίματα, φωνές και ΧΑΟΣ.

Μάλιστα ο 28χρονος (που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κινητικά προβλήματα), όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει, δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην κάτω γνάθο.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ;

Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, ο 55χρονος Τ.Κ που είναι εργολάβος οικοδομών, δεν δείχνει να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Όλα δείχνουν πως για την άγρια εκτέλεση του ζευγαριού χρησιμοποιήθηκε πιστόλι, ενώ η θωρακισμένη πόρτα δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί.

Το σπίτι ήταν ψαγμένο, ενώ οι εκτελεστές πήραν το πορτοφόλι της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες «σκηνοθέτησαν» ληστεία για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της ΕΛ.ΑΣ, και να καθυστερήσουν την λύση του μυστηρίου.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι γιατροί εξέδωσαν ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο περιγράφουν με λεπτομέρειες την κατάσταση των άτυχων ανθρώπων, πριν η ΤΣ ΕΛ αφήσει την τελευταία της πνοή…

«Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι  ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ

Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση»

ΦΩΤΟ Intime / ΑΠΕ -ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top