Ετοιμαστείτε γιατί χαλάει πάλι ο καιρός: Έρχονται νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση έως και την ερχόμενη Τετάρτη

Ετοιμαστείτε γιατί χαλάει πάλι ο καιρός

Guest εμφάνιση έκαναν οι ηλιόλουστες ημέρες, καθώς ο καιρός χαλάει ξανά, με κύρια χαρακτηριστικά τις νεφώσεις, τις βροχές και τις καταιγίδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 12 βαθμούς), 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία, με περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ-ΒΡΟΧΕΡΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σάββατο 04-02-2017

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βρόχε στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 05-02-2017

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δευτέρα 06-02-2017

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που βαθμιαία στα δυτικά θα ενταθούν, θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις από τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά- ημιορεινά.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Τρίτη 07-02-2017 και Τέταρτη 08-02-2017 

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους πιθανόν ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά -ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα σταδιακά από το  βραδύ της Τρίτης και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Θερμοκρασία: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια τις πρωινές ώρες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top