Πέθαναν με διαφορά ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ οι θείοι της Βούλας Πατουλίδου

Η ιστορία τους συγκινεί το πανελλήνιο

Πέθαναν με διαφορά ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ οι θείοι της Βούλας Πατουλί

Οι θείοι της ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου "έφυγαν" από τη ζωή με διαφορά λίγων μόλις ωρών, δημιουργώντας μια ιστορία αγάπης που συγκινεί!

Την Τρίτη, έφυγε πρώτος ο Γεώργιος Ντουφεξής, πρώην πρόεδρος του Σωματείο "Καλός Σαμαρείτης" στην Πάτρα, σε ηλικία 88 ετών. Λίγες ώρες αργότερα, χθες το απόγευμα, η σύζυγός του Άννα Ντουφεξή, το γένος Πατουλίδου, θεία της Ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου, τον ακολούθησε. 

Η Ντουφεξή νοσηλευόταν επί δέκα ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο και ο ηλικιωμένος σύζυγός της την επισκέφθηκε για τελευταία φορά, πριν πεθάνει στον ύπνο του, γυρνώντας σπίτι του. Η αγαπημένη του δεν άντεξε την απώλεια αυτή και τον ακολούθησε, τηρώντας τον όρκο αιώνιας αγάπης "μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο". 

Η κόρη τους Μαρία τους αποχαιρέτησε και τους δύο με αναρτήσεις στη σελίδα της στο facebook.

Η πρώτη για τον πατέρα της:

"Σήμερα έφυγε από κοντά μου ένας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ...έφυγε ο άνθρωπος που μου χάρισε την ζωή,με έκανε να αγαπώ και να σέβομαι τον συνάνθρωπό μου..έφυγε ο λατρεμένος μου μπαμπάκας, μην μπορώντας να αντέξει τον επερχόμενο χαμό της μανούλας μου που είναι στην εντατική του Ρίου.....έφυγε για να την περιμένει....έφυγε στον ύπνο του γαλήνιος.....Μπαμπά μου σε ευχαριστώ για όλα».

Λίγες ώρες αργότερα, όταν και η μητέρα της έφυγε από τη ζωή:

"Μαζί περίπου 60 χρόνια....μαζί και στον θάνατο....Μόλις έφυγε και μανούλα μου......χέρι χέρι στον παράδεισο....έτσι χαμογελαστοί όπως στην ζωή........οι άγγελοι μας....".


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top