Ο 6χρονος στο χώμα,ο 15χρονος στη δικαιοσύνη!Κι άλλος βιασμός στο φως-Τραγικές καταστάσεις

Ο συνήγορος του ανήλικου που φέρεται να βίασε και να δολοφόνησε τον μικρό Σεζάλ στην Κομοτηνή, μίλησε στο Star

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος φέρεται να βιάστηκε και να δολοφονήθηκε από έναν 15χρονο στην Κομοτηνή, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, κύριος Δημήτρης Μήλιογλου μίλησε στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική υπόθεση, πίσω από την οποία υπάρχουν πολλά δράματα. 

Δ.Μήλιογλου

Όπως ήδη μεταδώσαμε στο star.gr, το θύμα ήταν κωφάλαλο, όπως και ο θύτης. Συγγενείς του 6χρονου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, εκφράζοντας στο Star τον θύμο και την θλίψη τους για το δυσάρεστο γεγονός. 

Ο συνήγορος του 15χρονου, είπε πως «πρόκειται για ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για ένα δράμα. Από τη μια έφυγε ένα αγγελούδι και από την άλλη ένας 15χρονος κωφάλαλος κατηγορείται για πράξεις που φέρεται να διέπραξε, καθώς ομολόγησε στην προανακριτική διαδικασία»

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν το 15χρονο αγόρι να έχει προβεί και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ο κύριος Μήλιογλου, είπε πως «τον περασμένο Οκτώβριο η μητέρα ενός άλλου κωφάλαλου κατήγγειλε τον βιασμό του υιού της από δύο άλλα άτομα, εκ των οποίων, ο ένας φέρεται να είναι ο 15χρονος. Η υπόθεση ερευνάται».

Στο ερώτημα «αν όντως και ο 15χρονος έχει πέσει θύμα βιασμού;», o κύριος Μήλιογλου είπε πως «υπάρχει μια καταγγελία εκ μέρους του ιδίου, από την πλευρά της μητέρας του, δηλαδή. Ωστόσο,  η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, διότι δεν βρέθηκαν οι δυο φερόμενοι ως δράστες».

«Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος απουσιάζει», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος στον πελάτη του, είπε πως, «αναμένω διερμηνέα κωφών για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top