Μια δολοφονία,πολλά ΔΡΑΜΑΤΑ!Κανείς δεν ήθελε τον ΦΟΝΙΑ του 6χρονου στην Κομοτηνή-«Να δικαστεί»

Ήταν παρατημένος και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ο 15χρονος, λένε οι πληροφορίες - Τι είπε η αδελφή του

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν 15χρονο, η αδελφή του κατηγορούμενου έδινε συνέντευξη στην εκπομπή «Tatiana Live».

Η αδελφή του 15χρονου, με την βοήθεια μεταφραστή, είπε πως δεν τον θέλουν στο σπίτι, «γιατί αυτό που έκανε στον 6χρονο, μπορεί να το ξανακάνει».

«Θέλω να δικαστεί ο αδελφός μου. Δεν θέλω να τον δω», είπε μεταξύ άλλων.

Οι γονείς του 15χρονου κωφού είναι χωρισμένοι, η μητέρα του είναι στην Κομοτηνή και έχει παντρευτεί άλλον άντρα, ενώ ο πατέρας του ζει στην Βουλγαρία, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Όπως φάνηκε από τις μαρτυρίες πάντως, κανείς δεν ήθελε τον 15χρονο, ο οποίος δεν ήξερε καν την νοηματική για να μπορεί να συνεννοηθεί. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τον 15χρονο είχε μεγαλώσει η μητέρα του μέχρι τα 12 του χρόνια και στη συνέχεια τον παράτησε σε μια από τις δύο αδελφές του.

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον 15χρονο να έχει κακοποιηθεί, οι συγγενείς του δεν τις επιβεβαιώνουν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν γνώριζαν κάτι τέτοιο». 

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο 15χρονος δολοφόνος του Σεζάλ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθεί. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top