ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κάρυστο! Χείμαρρος παρέσυρε βοσκό

Προσπάθησε να διασχίσει ρέμα με το αυτοκίνητό του/Πρώτη ανάρτηση: 26-01-2017 11:34

Η κακοκαιρία που «σαρώνει»την Εύβοια, εδώ και ένα μήνα , δεν έχει... τελειωμό. Πρώτα θάφτηκε στο χιόνι. Στη συνέχεια... βούλιαξε από τις σφοδρές  βροχοπτώσεις. Τραγικός απολογισμός, ένας νεκρός στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δύο ξαδέρφια....υποτιμώντας ένα «φουσκωμένο» ρέμα, επιχείρησαν να το περάσουν με το αυτοκίνητο. Όμως παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 63χρονος οδηγός του. 

ΒΑΡΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ Η ΣΥΡΟΣ

Βαριά...πληγωμένη άφησαν τη  Σύρο οι καταιγίδες που πλήττουν, εδώ και δύο μέρες ,το νησί. Μια αδιάκοπη νεροποντή ... 40 ωρών, άφησε έντονα τα σημάδια της στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων! Κατολισθήσεις, γκρεμισμένους προστατευτικούς τοίχους και κιγκλιδώματα. Σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα υποχώρησε τελείως , ενώ αρκετά σημεία του νησιού «θάφτηκαν» στο χώμα και τις πέτρες που...κατέβαζαν οι ορμητικοί χείμαρροι

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Μπορεί ο  ουρανός της να είναι.... αρκετά φορτωμένος , όμως τίποτα δεν θυμίζει τη σφοδρή καταιγίδα, που τη χτύπησε αλύπητα. Ευτυχώς, το νησί «ξύπνησε» μόνο με μερικούς δρόμους-ποτάμια, με φουσκωμένα ρέματα και λίγα πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών, στην πόλη.

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Οι βροχές  μαλακώνουν, ο νέος χιονιάς έρχεται... και κλείνοντας σας μεταφέρουμε στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο του Μαινάλου για σκι και σνόουμπορντ ! Τη νύχτα, άλλωστε,  η μαγεία των χειμερινών σπορ μεγαλώνει. Το χιόνι που λάμπει, η ησυχία του βουνού και το...μυστηριακό παγωμένο τοπίο, μετατρέπουν την αναμέτρηση με τη φύση σε μια μοναδική εμπειρία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top