ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον στρατό ξηράς! Κι άλλος στρατιώτης φωτογραφίζεται σχηματίζοντας τον «αλβανικό αετό»

Ερευνάται αν πρόκειται για φωτομοντάζ ή για γνήσια φωτογραφία

Νέα πρόκληση με φαντάρο που σχηματίζει τον αλβανικό αετό

Ένα νέο κρούσμα αλβανικού αλυτρωτισμού μέσα στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις καταγράφηκε στα social media, μετά από το σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μέσα στο στρατόπεδο, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό».

 

Πρόκειται για μια νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει έναν στρατιώτη, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ένοπλης φρούρησης εγκαταστάσεων μονάδας του Στρατού Ξηράς, να σχηματίζει και αυτός με τα χέρια του το ίδιο ακριβώς σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.

Μάλιστα το νέο αυτό κρούσμα εγείρει πλέον σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσον πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά ή για φαινόμενα που έχουν λάβει μεγάλες εκτάσεις.

Πάντως ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η φωτογραφία είναι αυθεντική ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ. Αν όμως είναι αυθεντική, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αφού ο εικονιζόμενος στρατιώτης υπηρετεί σε μονάδα πρώτης γραμμής, καθώς πίσω του διακρίνονται εγκαταστάσεις φύλαξης οχημάτων – πιθανώς Τεθωρακισμένων – αρμάτων μάχης που υπάρχουν σε στρατιωτικές μονάδες στον Έβρο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top