Αυτή είναι η 20χρονη μάνα που παράτησε τα τρία αγγελούδια στην Πάτρα-Κρατείται στην Ασφάλεια

«Δεν μπορώ να τα μεγαλώσω» υποστηρίζει

Στην Ασφάλεια Πάτρας κρατείται η 20χρονη μάνα που εγκατέλειψε τα τρία της αγγελούδια στην Πάτρα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η νεαρή Ρομά από την Αλβανία, κρατείται από χθες στην Ασφάλεια, όπου δηλώνει σε όλους τους τόνους στους αστυνομικούς πως δεν θέλει τα παιδιά της:

«Δώστε τα για υιοθεσία», ουρλιάζει η νεαρή γυναίκα, η οποία εκτός από τα τρία κοριτσάκια 3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών, έχει αποκτήσει με τον 26χρονο Ρομά Αλβανικής καταγωγής σύζυγό της και ένα αγοράκι.

Η ίδια, παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε τα παιδιά της, καθώς όπως είπε:

«Εγώ ζω έναν νέο έρωτα και θέλω να ζήσω μαζί του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία!»

Στο video του patrastv, την βλέπετε την στιγμή που προσέρχεται στο κτίριο της Ασφάλειας αυτοβούλως, φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η 20χρονη φέρεται να επιμένει πως δεν μπορεί και δεν θέλει να κρατήσει τα παιδιά της, αφού θέλει να κάνει μια νέα ζωή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών, ενώ θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, αφού δεν έχει χαρτιά παραμονής.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Όπως υποστήριξε ο 26χρονος στους αστυνομικούς, η 20χρονη μητέρα των παιδιών του τον εγκατέλειψε πριν από ένα περίπου μήνα για να ακολουθήσει τον νέο της σύντροφο. Εκείνος μη μπορώντας να ζήσει τα παιδιά του, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα. Κράτησε κοντά του μόνο το 4ο παιδί.

Η πεθερά του Αλβανού Ρομά τηλεφώνησε αμέσως στην κόρη της και της ζήτησε να έρθει από τον καταυλισμό του Ασπροπύργου πίσω στην Πάτρα για να αναλάβει τα παιδιά της. Η 20χρονη πήγε, πήρε τα αγγελούδια της και δύο ημέρες μετά, τα εγκατέλειψε στο κρύο όπου τα βρήκαν αγκαλιασμένα οι περαστικοί.

Στην απίστευτη υπόθεση παρενέβη ο Αρειος Πάγος. Διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και τις επόμενες μέρες θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος των γονιών για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Ο πατέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος με διορία απέλασης.

Τις ψυχούλες αυτές που η ίδια τους η μητέρα παράτησε στα αζήτητα χιλιάδες άνθρωποι τηλεφωνούν και θέλουν να τις υιοθετήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top