Παραδόθηκε στην ασφάλεια Πάτρας η μάνα των τριών κοριτσιών-«Δεν τα θέλω!» oύρλιαζε

Σε απόγνωση ο 26χρονος πατέρας τους-Σοκαριστική υπόθεση

Τέλος δεν έχει το δράμα για τα τρία αγγελούδια που εγκαταλείφθηκαν από την ίδια τους την μητέρα στην Πάτρα.

Η υπόθεση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, ενώ ακόμα πιο σοκαριστικά είναι τα λόγια της 20χρονης μητέρας τους, η οποία  όπως σας γράψαμε από το star.gr δεν τα θέλει και φωνάζει:

Δώστε τα για υιοθεσία!

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ Η ΜΑΝΑ

Η 20χρονη που εκτός από τα τρία κοριτσάκια 3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών, έχει αποκτήσει με τον 26χρονο Ρομά Αλβανικής καταγωγής σύζυγό της και ένα αγοράκι, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η 20χρονη Ρομά επίσης από την Αλβανία, τον εγκατέλειψε για να ζήσει τον έρωτά της με έναν άλλον άνδρα.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η μάνα προσήλθε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Πάτρας, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Παραδέχτηκε ότι αυτή εγκατέλειψε τα παιδιά  έξω από το Καραμανδάνειο, με σκοπό αμέσως μετά να φύγει με το νέο της σύντροφο από την Πάτρα και να πάει στον Ασπρόπυργο/

Αμετανόητη, επέμεινε πως δεν θέλει τα παιδιά της, και άρχισε να φωνάζει λέγοντας «εγώ ζω έναν νέο έρωτα και θέλω να ζήσω μαζί του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία!»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Όπως υποστήριξε ο 26χρονος στους αστυνομικούς, η 20χρονη μητέρα των παιδιών του τον εγκατέλειψε πριν από ένα περίπου μήνα για να ακολουθήσει τον νέο της σύντροφο. Εκείνος μη μπορώντας να ζήσει τα παιδιά του, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα. Κράτησε κοντά του μόνο το 4ο παιδί.

Η πεθερά του Αλβανού Ρομά τηλεφώνησε αμέσως στην κόρη της και της ζήτησε να έρθει από τον καταυλισμό του Ασπροπύργου πίσω στην Πάτρα για να αναλάβει τα παιδιά της. Η 20χρονη πήγε, πήρε τα αγγελούδια της και δύο ημέρες μετά, τα εγκατέλειψε στο κρύο όπου τα βρήκαν αγκαλιασμένα οι περαστικοί.

Στην απίστευτη υπόθεση παρενέβη ο Αρειος Πάγος. Διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και τις επόμενες μέρες θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος των γονιών για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Ο πατέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος με διορία απέλασης.

Τις ψυχούλες αυτές που η ίδια τους η μητέρα παράτησε στα αζήτητα χιλιάδες άνθρωποι τηλεφωνούν και θέλουν να τις υιοθετήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top