Συνεχίζεται το θρίλερ: H ΕΚΚΛΗΣΗ του πατέρα του Παντελίδη και το νέο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη

Μυστήριο με το χώμα και τα χαλίκια που βρέθηκαν πάνω στο νεκρό σώμα του τραγουδιστή

Ένα θρίλερ δίχως τέλος είναι η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, καθώς οι αποκαλύψεις είναι πολλές, με την κάθε πλευρά να υποστηρίζει τα δικά της.

Από τη μια μεριά είναι η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή που υποστηρίζει ότι το όχημα οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου, και από την άλλη η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, που και οι δυο υποστηρίζουν πως ο Παντελής ήταν αυτός που οδηγούσε το τζιπ.

Μάλιστα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο ογκωδέστατο υπόμνημα που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη στον εισαγγελέα, περιλαμβάνεται και ένα video ντοκουμέντο το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί στο You Tube από την ημέρα του δυστυχήματος.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ VIDEΟ

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Νάσος Γουμενίδης, «το video που έχει βγει στο You Tube είναι μόνο ένα κομμάτι. Υπάρχει και κομμάτι πριν από το video που δημοσιοποιήθηκε και το έχει στα χέρια της η οικογένεια Παντελίδη, χρησιμοποιώντας το ως πυλώνα των ισχυρισμών της ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν έξω από το αυτοκίνητο όταν πήγε εκεί η Τροχαία»..

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

 

Μέσω του Νάσου Γουμενίδη, ο πατέρας του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Σταύρος Παντελίδης ζήτησε «οι δυο άνθρωποι που όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ, είναι απλοί πολίτες και όχι πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ή της τροχαίας, αλλά ούτε και πυροσβέστες»,  να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια, απλά και μόνο για να πουν τι είδαν.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ:

-Τις εκθέσεις των πέντε τεχνικών συμβούλων

-Την μαρτυρία της κοπέλας που βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και άκουσε τι είπε η Μίνα όταν συνήλθε

-Δυο μαρτυρίες από ανθρώπους από τη λέσχη-σπίτι για το τι είχε συμβεί νωρίτερα

-Μια μαρτυρία μιας κοπέλας  σε συμβολαιογράφο που είναι αυτόπτης μάρτυρας και εμφανίστηκε προ ημερών, περιγράφοντας τι είδε.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ:

Στις 17 Μαρτίου 2016, ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν , από τους πρώτους που πήγαν στο Τροχαίο καθώς διατηρεί κατάστημα απέναντι ακριβώς από το σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, είχε δηλώσει στην εκπομπή:

«Και τα τρία παιδιά ήταν στον ουρανό του αυτοκινήτου. Δεν ήταν σε κάποια θέση ή σε κάθισμα γιατί το όχημα είχε ανατραπεί και σύρθηκαν 25 μέτρα από το σημείο που ντεραπάρισε το αυτοκίνητο(…)Η μια κοπέλα βγήκε από την αριστερή μεριά που ήταν το τιμόνι. Τώρα αν ήταν μπρος ή πίσω, δεν μπορώ να το δω εγώ! Οι άνθρωποι ήταν μπλεγμένοι και πονούσαν!(…) Δάκρυσα όταν είδα τα παιδιά σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος οδηγούσε, δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτή η σκέψη».

 

ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Η Μίνα Αρναούτη που όλο αυτό το διάστημα απαντά δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ξεκαθάρισε πως:

«Σχετικά με την ανάρτηση μου και την λέξη "ζώα" αναφέρθηκα σε όλους τους ανεγκέφαλους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα μου με απειλές, υβριστικά σχόλια και μηνύματα! Όχι στην οικογένεια του Παντελή! Απλά εγώ ό,τι λέω συμφέρει καλυτέρα να του αποδίδουν την χειρότερη εκδοχή!

Αυτό το πλαστό σχόλιο περί στροφής κτλ έδωσε την αφορμή σε κάποιον απο τους νέους συνεργάτες του μετά θάνατον.. που εκείνος δεν θα επέλεγε ποτέ όσο ζούσε, να βγει να μιλήσει με χυδαίο τρόπο για το πρόσωπο μου!

Κύριέ μου δεν θέλω τα χρήματα σας και δεν με νοιάζουν τα χρήματα και ειδικά τα χρήματα που δεν μου αναλογούν! Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα δεν θα μίλαγα καθόλου γιατί καθόμουν στο πίσω κάθισμα! Με ενδιαφέρει η εικόνα που θέλετε να περάσετε στο κόσμο για εμένα! Ντροπή σας γιατί κάνετε σαν να ξέρετε χωρίς να ξέρετε τίποτα! Δεν ήσασταν εκεί! Ελπίζω μια μέρα να μου ζητήσετε συγνώμη!

Αυτούς τους φίλους μετά θάνατον ... δεν μπορώ να τους καταλάβω.. τον επιλέξατε χωρίς να έχει καν την επιλογή να σας αρνηθεί! Δεν σας επέλεξε ποτέ....

Ούτε μια ιστορία δεν έχετε να διηγηθείτε μαζί του... μόνο ότι σουλατσάρατε στα καμαρίνια για να πείτε οτι τον ξέρατε!

Παντελή αν βλέπεις είμαι σίγουρη ότι για τους ανθρώπους που εσύ επέλεξες είσαι περήφανος.. και πρέπει να είσαι! Μην σε νοιάζει αγοράκι μου , κάποιους δεν τους διαλέγουμε! Η ζωή... μας τους φέρνει.. δεν φταις εσύ... εγώ το ξέρω!»

Μάλιστα απαντώντας σε ένα σχόλιο διαδικτυακού της φίλου, η Μίνα Αρναούτη είπε για τον Παντελή:

«Ο Παντελής και κακό να έλεγες γι’ αυτόν έλεγε: σε ευχαριστώ ! Θα το προσέξω! Και έκανε ο,τι γούσταρε εκείνος! Απλά δεν δημιουργούσε εντάσεις! Τώρα που δεν ζει έγινε φίλος γιατί έχει περισσότερα κλικς να λέει ότι όλοι οι κρατικοί φορείς και υπηρεσίες λένε ψέματα! Γιατί ότι ήταν οδηγός είναι γεγονός! Εγώ δεν φοβάμαι την δίκη! Φοβάμαι το μίσος που προκαλεί σε κόσμο για το πρόσωπο μου», καταλήγει.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το πόρισμα της Τροχαίας Ελληνικού είναι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top