Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ για το "ντρέπομαι που είμαι Έλληνας" του Μπουτάρη – Τον ΚΡΑΖΟΥΝ στο Twitter!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ξανά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ για τον μπουταρη

Χθες, Κυριακή, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψαν τoν χαρακτήρα και τους στόχους της νέας πρωτοβουλίας τους για τη δημιουργία ενός ενωμένου, προοδευτικού κινήματος, στην πρώτη τους κοινή εκδήλωση. Παρών, φυσικά, ο Γιάννης Μπουτάρης, που, για ακόμα μια φορά, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Όταν έλαβε τον λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είπε, μεταξύ άλλων: «Χορτάσαμε πια και από τη νέα αριστερά και από την παλιά αριστερά και από το πάνω και το κάτω, το δεξί και από το αριστερό. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις παλιές μας αντιλήψεις και να ακούσουμε αυτό που είπαν και οι τρεις. Οτι πάμε για μια καινούργια Ελλάδα και καινούργια Ελλάδα με σαλαμούρα δεν γίνεται. Πρέπει να ανοιχτούμε προς τα έξω. Εγώ ντρέπομαι πια, σας το λέω εντίμως, ότι πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό και ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι να με κοιτάνε σαν λεπρό. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες κακοί. Όλη η ιστορία σήμερα εκεί που έχει φτάσει είναι ότι είμαστε όλοι με χάπια . Είμαστε υποχρεωμένοι για να αποβάλουμε αυτό το αντιφατικό, από τη μια τον λαϊκισμό και από την άλλη ζήτω η Ελλάδα. Ε, φτάνει πια με αυτή την Ελλάδα. Για να πούμε ζήτω η Ελλάδα πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να ξεκινήσουμε μια καινούργια πορεία. Νέοι είμαστε, ακόμα, έχουμε καιρό".

Οι δηλώσεις του αυτές άφησαν παγωμένο μεγάλο μέρος του κοινού. Μερικοί από τους παρευρισκόμενους, μάλιστα, τον αποδοκίμασαν.

Το θέμα δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποτελεί εδώ και δυο μέρες trend στο twitter, με χρήστες να τον «κράζουν» ανελέητα! Θεσσαλονικείς κι όχι μόνο συνασπίζονται και ατάκες πάνε κι έρχονται!

«Κι εμείς ντρεπόμαστε που σ’ έχουμε δήμαρχο. Όσο για το χαπάκωμα, μάλλον είναι δική σου συνήθεια δήμαρχε!» είναι ένα απλό παράδειγμα αντίδρασης, από τις πιο… light που δημοσιεύτηκαν!

«Αν είναι να φτιάξουμε τα καινούρια σύμφωνα με τα πρότυπα του Μπουτάρη,καλύτερα να μείνουμε στα παλιά...Και αν ο Μπουτάρης και οι υπόλοιποι είναι νέοι,τότε εγώ είμαι ιπτάμενος ελέφαντας...», συνεχίζουν το τουιτάρισμα οι χρήστες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά μερικά ακόμα tweets, άλλα γραμμένα με θυμό, άλλα με οργή, άλλα με χιούμορ. Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top