ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ χωρίς νερό και ρεύμα ο Αμυράς στη Χιλιαδού Ευβοίας!

"Τρέμει το φυλλοκάρδι των κατοίκων", λέει στο star.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ χωρίς νερό και ρεύμα ο Αμυράς στη Χιλιαδού Ευβοίας!

Από την Πέμπτη το βράδυ είναι αποκλεισμένος στη Χιλιαδού Ευβοίας λόγω του χιονιά ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Ο δρόμος έχει 1,5 μέτρο χιόνι. Οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι. Δεν έχουμε ρεύμα, ούτε νερό. Ευτυχώς έχουμε τζάκι και ζεσταινόμαστε. Εγώ είμαι survivor, αυτά δεν είναι τίποτα για μένα», είπε μιλώντας στο star.gr.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο. Ό, τι γίνει και για τους υπόλοιπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα, θα γίνει και με μένα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια τόνισε πως «Οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Σκεφτείτε πως έχουν προμήθειες και ξύλα για δύο μήνες. Οι κάτοικοι λένε πως η χιονόπτωση αυτή είναι η χειρότερη των τελευταίων 50 ετών. Έχουν όλοι κλειστεί μέσα στα σπίτια τους. Για αυτό που τρέμει το φυλλοκάρδι τους είναι τι θα γίνει αν κάποιος πάθει κάτι και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο».

«Δεν μπορώ να μετακινηθώ. Αύριο μάλιστα έχει συνεδρίαση η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί».

Τέλος σε ερώτηση για το αν έχουν ανησυχήσει οι δικοί του τονίζει «Οι δικοί μου είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Εγώ το καλοκαίρι πάω ενάμιση μήνα στη Φολέγανδρο και μένω στη σπηλιά μου που δεν έχω ούτε ρεύμα. Νερό κουβαλάω από το δίπλα χωριό. Οι δικοί μου ανησυχούν πιο πολύ για την επιστροφή μου».

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου, Άννα Σταματιάδου

emails: mkipreou@star.gr, astamatiadou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top