ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ τον Σώρρα ο κουμπάρος του! Πριν γίνει "μεσσίας" της Ελλάδας ήταν μαρμαράς και πούλαγε αμάξια!

Απίστευτες καταγγελίες για τον ιδρυτή του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις"

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ τον Σώρρα ο κουμπάρος του!  Πριν γίνει "μεσσίας" της Ελλάδας ήταν μαρμαράς και πούλαγε αμάξια!

Νέα στοιχεία που «καίνε» τον Αρτέμη Σώρρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο κουμπάρος, πρώην φίλος του, και δικηγόρος κύριος Φώτης Λεπίδας μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” και αποκάλυψε πως έπεσε και ο ίδιος θύμα του Αρτέμη Σώρρα, με τον οποίο πλέον λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια!

«Υπήρξε μία ιστορία με…. ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος», ανέφερε ο Φώτης Λεπίδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο κύριος Σώρρας πριν γίνει «σωτήρας» της Ελλάδας και ιδρυτής του φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", ήταν μαρμαράς!

«Κυρίως τοποθετούσε πλακάκια, ενώ αργότερα... έπαιρνε χρήματα από ανθρώπους και έστηνε μαγαζιά και παιδότοπους», εξήγησε! 

Τον προειδοποιούσα ότι με αυτά που έλεγε για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής και τα 600 δις για την εξαγορά του ελληνικού χρέους της χώρας, θα τον κλείσουν μέσα, είπε ο δικηγόρος, καταγγέλλοντας δημόσια τον Σώρρα για τις «απάτες» του. 

Όπως είπε ο δικηγόρος, ο Σώρρας πήρε το αυτοκίνητο του για να το πουλήσει, ωστόσο ενώ το πούλησε, δεν τον πλήρωσε ποτέ! 

«Όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά μου από ένα αυτοκίνητο που μου πήρε για να το πουλήσει, αυτός μου... χάριζε τις βαλίτσες με τα δηνάρια! Φανταστείτε ότι μου προσέφερε – ήταν γαλαντόμος – δηνάρια, τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ,  για να μου εξοφλήσει 40.000-50.000 χιλιάδες ευρώ (όσο κόστιζε το αμάξι). Κατά την εισβολή όμως των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια», εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας με νόημα ότι "τέτοιες δουλειές έκανε ο Σώρρας"΄.

Καταλήξαμε στα δικαστήρια μετά από διαμάχες και εκβιασμούς, είπε ο κύριος Φώτης Λεπίδας, αφήνοντας αιχμές και για την γυναίκα του Σώρρα.«Έπαιρνε αμάξια, τα πουλούσε, τα μεταπουλούσε και έβγαζε λεφτά», πρόσθεσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top