ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ η απολογία του 39χρονου που έσφαξε την Θώμη: «Έπρεπε να σκοτώσω τον Δράκο!»

Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι έγινε την βραδιά του φόνου

Με δυσκολία βγάζει κανείς νόημα από τα όσα υποστήριξε στην απολογία του ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο άνθρωπος ο οποίος έσφαξε με περισσότερες από 18 μαχαιριές την Θώμη Κουμπούρα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο 39χρονος ο οποίος ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή Λαμίας την ανθρωποκτονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, στην ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ απολογία του υποστήριξε πως… έπρεπε να σκοτώσει τον δράκο

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ-Η ΘΩΜΗ ΗΤΑΝ Η ΘΕΑ ΜΟΥ

Όπως είπε στον ανακριτή ο Χρήστος Μπαλαντίνας, οδηγήθηκε στο έγκλημα επειδή μπροστά του έβλεπε «έναν δράκο μεγάλο, πράσινο και ζωντανό» καθώς και ότι μέσα του άκουγε «φωνές που του έλεγαν πως πρέπει να τον σκοτώσει».

Μάλιστα είπε πως η «Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω τον δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί».

Η ΘΩΜΗ ΗΤΑΝ Η ΚΡΥΦΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ-Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ

«Η Θώμη ήταν η κρυφή μου δύναμη, η ασπίδα της νόησης, η θεά Αθηνά και ο κρυφός μου έρωτας». Ο 39χρόνος στο τέλος της απολογίας του φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η θανατική ποινή, υποστηρίζοντας πως μόνο όταν θανατωθεί το σώμα και η ψυχή του, θα είναι ελεύθερος μαζί με την «Αθηνά» του. Μάλιστα φέρεται να πρόσθεσε πως την θανατική ποινή την χρωστάει στον αδελφό της παιδοψυχιάτρου, Κώστα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ

«Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ''θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία”. Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. Ημουν ανήσυχος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου» περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο 39χρονος δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου και συνέχισε λέγοντας:

«Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: “Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας”. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γι' αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της: Της είπα ''βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας” και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο».

 

 

«Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ! ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο αδερφός της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Κώστας Κουμπούρας, που ήταν ο άνθρωπος ο οποίος πρώτος την αντίκρισε  μέσα σε μια λίμνη αίματος στο κρεβάτι της, δήλωσε για τον Χρήστο Μπαλαντίνα:

«"Ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν ερωτικό. Αν είχαν σχέση όπως ισχυρίζεται... Αυτό που ξέρω εγώ από την αδερφή μας είναι ότι ο φονιάς της είχε κάνει πρόταση στην αδερφή μας να έρθουν σε γάμο και να τεκνοποιήσουν και η ενημέρωση της αδερφής μας ήταν ότι το είχε αρνηθεί διότι τον φονιά τον βλέπει σαν φίλο, σαν αδερφό σε μία οργάνωση».

Μάλιστα τόνισε πως:

«Φαινόταν ότι οι γνώσεις του ήταν τεράστιες σε αυτά που έλεγε και ότι τα είχε 400! ... Ένας ο οποίος είναι σε σύγχυση, κρύβει το αυτοκίνητό του με χόρτα; Αυτός ήξερε τι έκανε. Ήξερε πώς θα κρύβεται εκεί στα βουνά. Εμένα μου φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά σε σύγχιση ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top