Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η φωτογραφία από τη χιονισμένη Ακρόπολη!

Σε χριστουγεννιάτικo mood η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και τα χιόνια

Τα χιόνια στην Αθήνα τρέλαναν μικρούς και μεγάλους! Αθηναίοι και Αθηναίες, αλλά και τουρίστες και επισκέπτες «πλημμύρισαν» τα social media με φωτογραφίες από την χιονισμένη πρωτεύουσα! Στον πειρασμό αυτό, μπήκε και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η  οποία ανέβασε στο facebook την χιονισμένη Ακρόπολη!

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα, γι’ αυτό και φροντίζει συχνά να προβάλει τις ομορφιές της χώρας ακόμη και μέσα από την δουλειά της!  

Η φωτογραφία της κας Μαρέβα Μητσοτάκη, που ανέβηκε λίγο πριν φύγει το 2016, συγκέντρωσε εκατοντάδες «like» .

Ας θυμηθούμε λίγα πράγματα για την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γνωρίστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Χάρβαρντ.

Το 1995 κάνει το μεταπτυχιακό της στο Χάρβαρντ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχοντας ήδη πάρει το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία.

Το 2007 θα ιδρύσει την MG Capital Advisors S.A., μια ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία, και το 2010 ιδρύει την Eternia Capital Advisors, μια εταιρεία asset management με ειδίκευση σε επενδύσεις hedge fund που είχε όμως ατυχή κατάληξη.

Είναι επίσης συνιδρύτρια του ελληνικού brand ρούχων «Zeus and Dione», που "παντρεύει" δημιουργικά την κλασική πλευρά του αρχαιοελληνικού και φολκλόρ στιλ με σύγχρονα στοιχεία. Η εταιρεία δημιουργεί σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες, από Έλληνες τεχνίτες με μακρά παράδοση στην τέχνη τους. Σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι, με ετήσια αύξηση του τζίρου, ενώ το βρετανικό περιοδικό «Monocle» έχει κάνει ειδική μνεία στα κομψά προϊόντα της.

Η κα Γκραμπόφσκι εμπνεύστηκε επίσης την ιδέα της Endeavor στην Ελλάδα. Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως. Η Endeavor Greece στηρίζει τους επιχειρηματίες σε τρεις κυρίως άξονες: πρόσβαση σε αγορές, πρόσβαση σε επενδύσεις και δανεισμό, στρατηγικές συμβουλές σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, branding και επικοινωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top